Máyor torna a ser decisiu

Dos gols del davanter d’Asp, que segueix amb les opcions intactes per fer-se amb el pitxitxi del grup, fan que l’equip sumi un nou punt al Narcís Sala davant la Villajoyosa en el darrer partit de lliga a casa. A més, els quadribarrats tanquen la temporada sense haver perdut cap partit al feu andreuenc.

La Villajoyosa, que ja era equip de tercera divisió, ha donat la sorpresa al Narcís Sala en avançar-se en el marcador un cop complert el primer quart d’hora de partit. Corella ha enviat una pilota cap a Rojas; aquest li ha passat a Borja, que ha superat Morales amb un xut creuat que ha entrat tocant el pal dret de la porteria (16′).

kekoEl Sant Andreu ha posat fil a l’agulla i Máyor ha intentat aprofitar una passada en profunditat, però un defensa li ha tret la pilota del peu, enviant-la fora de banda. Grima ha fet el serve, Keko li ha tornat al lateral dret, que ha centrat i Máyor, ara sí, ha rematat de cap al fons de la xarxa de Nico establint l’empat i aconseguint el seu vintè gol a la lliga (31′). Keko (38′) podria haver fet el segon, però la seva rematada després d’una gran jugada individual de Lanzarote ha sortit a l’esquerra de la porteria. Abans de marxar cap als vestidors, Keko ha aconseguit el segon gol dels andreuencs, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc.

Només començar la segona meitat, Máyor ha tornat a marcar. Després d’una jugada de Tarradellas per la banda, Máyor allà hi era per agafar la pilota dins de l’àrea i tornar a superar Nico amb un xut amb l’esquerra (49′). Dos minuts més tard, Lanzarote ha provat una vaselina que s’ha estavellat a la fusta.

amarilla_nicoLes ocasions andreuenques s’han anat succeint: Keko (56′) ha rebut una pilota de Tarradellas, però el porter ha aturat la seva rematada. Les coses no es podien posar millor per als interessos quadribarrats quan la Vila es quedava amb un jugador menys després que Pardo fos expulsat per fer una entrada tan dura com incomprensible sobre Máyor al centre del camp (59′).

Marcos, que ha intentat la rematada quan es quedava sol davant el porter, ha topat amb Nico quan el partit enfilava la recta final (83′). Fran Piera, que també ha entrat de refresc en la segona meitat, ha vist com el porter dels alacantins li desbaratava una de les darreres ocasions del partit per part dels locals. Encara ha hagut temps per veure com Isidro treia de la mateix línia de gol una rematada de Marcos i com Javi Selva rematava de cap al fons de la xarxa una falta que ha servit l’equip alacantí penjada al segon pal i que establia el definitiu empat a dos.

mayorEls dos gols d’avui fan que Máyor iguali els 21 gols que ha marcat Luismi Loro (Benidorm), així que la darrera jornada serà decisiva per saber quin dels dos davanters es converteix en el pitxitxi del grup tercer de segona B.

SANT ANDREU 2
VILLAJOYOSA 2
SANT ANDREU:
Morales, Grima, Moyano, Amarilla, Ramon Masó, Héctor Bueno (Xavi Moro 45′), Miguélez, Lanzarote, Tarradellas (Fran Piera 79′), Máyor (Marcos 62′) i Keko.
VILLAJOYOSA: Nico, Sanbruno, Javi Selva, Metola, Pardo, Campillo, Borja (Yepes 59′), Kike (Fabiani 80′), Limones, Corella (Isidro 62′) i Rojas.
GOLS: 0-1 (16′)  Borja. 1-1 (31′) Máyor. 2-1 (49′) Máyor. 2-2 (90′) Javi Selva.
ÀRBITRE: Sánchez Maroto (col·legi basc). Targetes grogues: al local Lanzarote, i als visitants Borja, Campillo i Fabiani. Targetes vermelles: al visitant Pardo (59′) amb vermella directa.
PÚBLIC: uns 4.500 espectadors al Narcís Sala, amb la presència del president, Joan Gaspart, a la llotja.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS