Més de 300 andreuencs recolzaran a l’equip a Ponferrada

aficioAhir al vespre es van tancar les inscripcions per anar a Ponferrada en els autocars que ha muntat el club. En total, aquest vespre, de les portes del Narcís Sala, sortiran ni més ni menys que quatre autocars, a més de 160 andreuencs aniran per lliure fins a la capital del Bierzo per veure el partit.

L’equip va demanar el recolzament de l’afició, i com sempre, aquesta ha respost. Finalment aquest vespre sortiran a les 21.30 hores de la porta del pàrquing del Narcís Sala quatre autocars de seguidors andreuencs que viatjaran fins a Ponferrada per fer costat a l’equip des de les graderies de El Toralín.

A més dels seguidors que es desplacin en autocar, a les oficines del club s’han venut 160 entrades als aficionats que aniran fins a Ponferrada pels seus propis mitjans.

En suma, s’espera que més de 300 andreuencs facin entre avui i demà 900 quilòmetres per veure en directe a El Toralín el decisiu partit de tornada de l’eliminatòria d’ascens a segona A. L’afició creu en la remuntada i farà costat a l’equip. I ja ho diuen: La unió fa la força!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS