Per un Sant Andreu de 2a A… Som-hi!!

El Sant Andreu afronta el partit de demà, davant la Ponferradina, amb la intenció de deixar l’eliminatòria encarrilada per anar fins a Castella i Lleó amb més tranquil·litat. Tots els jugadors s’han concentrat aquest matí després de l’entrenament, i demà el tècnic triarà els 16 escollits.

Ha arribat l’hora de la veritat. Després d’haver tancat una temporada impressionant amb uns grans números, que l’ha portat a classificar-se com el campió, l’equip afronta el partit més important de la temporada al Narcís Sala. Per això, la plantilla s’ha concentrat aquest matí després de l’entrenament fins al partit de demà al matí. «Estem il·lusionats i esperem gaudir del moment, ja que això no passa tots els dies!», afirma el tècnic, Natxo González, que afegeix: «La sensació d’optimisme la tenim, ens la transmetem els uns als altres.»

daniPer la seva banda, Dani Martí, el capità de l’equip, que torna a la convocatòria després de la lesió, explica que «estem tranquils, amb ganes que arribi el partit. Es nota que ens juguem alguna cosa important», i afirma que la motivació no falla: «Tenim la segona A a 180 minuts. La motivació la tenim al 200%.»

Per al tècnic, la clau és seguir sent ells mateixos: «Hem de tractar de seguir en la mateixa línia que hem tingut durant tot l’any. No té res a veure una eliminatòria amb la lliga, però cal que cadascú tregui el seu millor rendiment. Tot passa perquè no ens pugui la pressió i que afrontem el partit amb tota la tranquil·litat possible.» A més, comenta que «estem preparats perquè arriba en el millor moment, sobretot el mental. El desgast físic no existeix, li pot la ment i aquesta confiança mou muntanyes. Estem preparats per afrontar aquest repte».

ponferradinaSobre el rival, la Ponferradina
«A aquestes alçades, els que estem allà a dalt és per alguna cosa. Són 38 jornades i és un equip que en els darrers anys ja ha jugat aquestes eliminatòries, fa tres anys estava a segona A. És un equip fet per fer el salt, molt equilibrat, bé defensivament, decisiu en atac», comenta l’entrenador, i el capità afegeix: «El míster ens ha passat vídeos i imatges d’ells. Ens preocupem de la Ponferradina perquè és un bon equip, però el més important és que ho fem bé nosaltres.»

L’afició no fallarà
aficioTant Natxo com Dani Martí confien en que l’afició sigui el jugador número 12. «És el que toca. Si volem ser el que volem ser, tots hem d’empènyer. Ells en la seva faceta, que és animar a l’equip perquè estigui el més recolzat possible, i que tots poguem aconseguir l’objectiu. Espero que demà el camp estigui a rebentar», diu Natxo, mentre que el capità no dubta de l’afició: «No han fallat mai, així que suposo que no ho faran demà i el camp estarà increïble.»

SANT ANDREU: Morales, Luso, Moyano, Rueda, Abraham, Xavi Moro, Héctor Bueno, Lanzarote, Tarradellas, Miguélez i Máyor.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Fran Grima, Amarilla, Jonathan de Amo, Ramon Masó, Dani Martí, Fran Piera, Aday, Keko i Marcos.
Altes: Dani Martí (lesionat).
Baixes: Pons (lesionat).
Àrbitre: Sureda Cuenca (col·legi balear).
Camp: Narcís Sala, 12 hores.
Ràdio: RTV (91.6 FM).
TV: Canal 33.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS