Que el Narcís Sala sigui una festa!

El primer equip jugarà demà (17 hores) davant la Villajoyosa el dia en què l’afició homenatjarà als jugadors i al cos tècnic pel campionat aconseguit, i als equips de futbol de base que ja han pujat de categoria. Dani Martí i Pons per lesió i Luso per sanció són les úniques baixes per al partit de demà.

El Narcís Sala serà demà una festa per reconèixer el treball que el primer equip ha fet durant tota la temporada; un treball que els ha dut a classificar-se per segon any consecutiu per a la fase d’ascens a segona A i a ser el campió del grup III de segona B. A més, l’afició també podrà homenatjar als equips del futbol de base del club que han aconseguit pujar de categoria quan encara no han acabat les seves respectives lligues. «Espero que el Narcís Sala estigui ple i que l’equip rebi l’homenatge que es mereix», afirma l’entrenador, Natxo González.

Narcís SalaTot i que ja han aconseguit dos dels objectius que s’havien marcat per aquesta temporada (el tercer és l’ascens), el tècnic no admet relaxacions en aquests dos partits que manquen per arribar a l’eliminatòria: « En teoria serà una festa, esperem veure el camp amb 8.000 persones o més, però a nivell nostre no podem perdre la tendència que portem i aquests dos partits han de servir per arribar al cent per cent al play-off. Busquem el nostre objectiu, que és guanyar, per moltes coses; per exemple, arribar als 80 punts que és una xifra important, i a més, anar provant coses de cara a l’eliminatòria.»

El tècnic es planteja fer rotacions en l’onze titular per tal de donar descans a jugadors que acumulen molts minuts consecutius jugant: «Possiblement algú descansarà o es repartiran els minuts. Entre demà i el diumenge vinent tractarem de gestionar-ho», explica Natxo, que demana màxima intensitat als seus: «L’eliminatòria la jugarà qui millor estigui. Ells s’estan jugant el participar-hi o no. l insisteixo, en aquests dos partits buscarem situacions a entrenar per després l’eliminatòria.»

lusoTot i que l’equip va tancar una primera volta impressionant, en la què van sumar 44 punts, la segona va camí d’aconseguir uns números similars: «Si traiem els sis punts que falten, ens anem a 83, serien només cinc punts menys que en la primera volta. En la primera volta vam treure 44, jo era conscient que en la segona seria molt difícil igualar la primera, però si guanyem demà ens posem amb 36, i crec que són números de líder que són difícils d’aconseguir. Això diu el nivell de regularitat de l’equip», afirma l’entrenador, que per demà no podrà comptar amb Dani Martí i Pons, que segueixen recuperant-se, i Luso, que està sancionat.

Tot i que ja és equip de tercera divisió, la Villajoyosa és recordada per l’afició andreuenca com l’equip que ara fa tres temporades va enviar l’equip a tercera: «Home, al final és una temporada de 38 partits, així que no crec que la Vila els enviés a tercera. Jo no estava i jo sóc rancuniós quan em toca a mi, però sinó… però bé, per l’afició sí! Tot i això, estan ja descendits, així que tampoc serà un resultat decisiu per a ells», destaca.

SANT ANDREU: Morales, Fran Grima, Amarilla, Rueda, Ramon Masó, Xavi Moro, Héctor Bueno, Lanzarote, Fran Piera, Máyor i Marcos.
Resta de la convocatòria: Pau Torras (ps), Moyano, Jonathan de Amo, Abraham, Aday, Tarradellas, Miguélez i Keko.
Altes: Aday (lesionat).
Baixes: Dani Martí i Pons (lesionats) i Luso (sancionat).
Àrbitre: Sánchez Maroto (col·legi basc).
Camp: Narcís Sala, 17 hores.
TV: Canal 33.
Ràdio: RTV (91.6 FM).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS