Remuntada cap a la glòria

El Sant Andreu afronta demà el partit més important i decisiu de la temporada, aquell que, en cas de remuntar el gol de la Ponferradina al Narcís Sala, durà a l’equip a segona divisió A 33 anys més tard. Rueda i Pons són les úniques baixes de l’equip per afrontar aquest trascendental partit.

Hi ha trens que només passen un cop, oportunitats que no es poden deixar perdre i moments que tan sols es viuen una vegada. El Sant Andreu té demà, a El Toralín de Ponferrada, una cita amb la història per jugar un partit en què, si aconsegueix remuntar el gol de Jonatan Valle, aconseguirà l’anhelat ascens a segona A.

celebracio«Afrontem el partit sabent que és un únic partit i que el comencem perdent 1-0, així que l’hem de remuntar. Hem de mantenir l’equilibri, aconseguir no encaixar cap gol i estar encertats en atac.Tindrem possibilitats perquè no ens considerem inferiors.» Aquesta és la clau del partit per al tècnic andreuenc, Natxo González, que es mostra convençut de la remuntada: «Tots estem molt bé, sense ansietat i convençuts que traurem això endavant.»

L’equip, que dimecres passat va marxar a Lleó per concentrar-se abans del partit, ha entrenat durant la setmana en gespa natural per tal d’adaptar-se al terreny de joc que es trobaran a El Toralín. «La convivència ens ha anat molt bé i en els entrenaments hem intentat agafar el tacte, el bot de la pilota, els tacs…», comenta l’entrenador. Natxo també espera no trobar-se «amb situacions que no puguem controlar nosaltres» i s’espera una Ponferradina «que tractarà de buscar porteria com sempre ha fet a casa, ja que només tenen un gol de diferència».

L’afició no deixarà sol a l’equip
aficioQuatre autocars, a més de 160 entrades venudes als aficionats que aniran pels seus propis mitjans. L’afició s’ha mobilitzat per acompanyar a l’equip i no deixar-lo sol en aquest important enfrontament. És per això que s’espera la presència de més de 300 andreuencs a les graderies de El Toralín. «Necessitem que la gent ens recolzi. Espero que aquests més de 300 valents puguin gaudir demà a la nit i els demano que confiïn en nosaltres i que tinguin fe», destaca Natxo.

Dues baixes
Pons segueix la seva recuperació de les molèsties que arrossega al genoll i demà no es podrà vestir de curt, igual que Rueda, que va ser expulsat amb vermella directa en el partit d’anada de l’eliminatòria i estarà sancionat. Tots dos veuran el partit des de les graderies, juntament amb els jugadors que quedin fora de la convocatòria de Natxo González.

SANT ANDREU: Morales, Luso, Moyano, Amarilla, Abraham, Héctor Bueno, Dani Martí, Tarradellas, Lanzarote, Miguélez i Máyor.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Fran Grima, Jonathan de Amo, Ramon Masó, Xavi Moro, Aday, Fran Piera, Marcos i Keko.
Altes: cap.
Baixes: Pons (lesionat) i Rueda (sancionat).
Àrbitre: González Fuertes (col·legi asturià).
Camp: El Toralín, 20 hores.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS