Un ascens més al sac!

El Cadet A va aconseguir diumenge l’ascens a primera, el que fins aquest curs es coneix com la Divisió d’Honor. Els andreuencs, que van guanyar al Lleida i van assegurar-se l’ascens, són el tercer equip del club que puja de categoria. Sens dubte, enguany la base està ensenyant-li el camí al primer equip!

Gran partit dels nostres nois davant un Lleida que va deixar clar que no anava a regalar res. Si bé és cert que els jugadors del Lleida havien assegurat el seu ascens fa un parell de setmanes, el seu objectiu clar continua sent el de ser campions, i aquest cap de setmana van posar tot el que tenien i van obligar al Cadet A a realitzar un dels millors partits per endur-se els 3 punts i l’anhelat ascens.

No hi havia millor escenari que el Camp d’Esports de Lleida, un senyor estadi. Teníem dubtes de com afectaria als nostres jugar en gespa natural, però qualsevol dubte es va anar esvaint amb el pas dels minuts. El nostre començament va ser espectacular, amb fins a quatre grans ocasions en la primera meitat, incloent una pilota al pal. I en defensa, tot l’equip multiplicant-se, amb constants ajudes, i aconseguint una vegada i una altra desactivar tots els intents locals per acostar-se a la nostra àrea. S’havia realitzat una gran primera part però sense el merescut premi del gol.

cadet_aLa segona meitat va començar de manera similar a la primera, amb l’equip molt seriós al darrere, tocant bé i arribant amb perill. I va ser al minut 52, després d’una gran jugada col·lectiva que va acabar amb una centrada des de la banda dreta al segon pal, on Víctor després de controlar amb el pit, va enviar la pilota al fons de la xarxa. Era el deliri d’una afició que no va deixar d’animar, a Lleida més que mai. Però quedaven molts minuts per davant. Els locals van acusar el cop, i per moments semblava que es podia sentenciar el partit. Ocasions van haver-hi, sobretot un gran xut de Víctor des de fora de l’àrea que es va estavellar en el pal quan ja cantàvem el segon gol o una escapada de Jordi Camí, tallada per un fora de joc inexistent, i gairebé al final un gol fantasma, en un llançament de Jilmar des del centre del camp que va sorprendre al porter local i que va semblar molt clar que la pilota va traspassar amb claredat la línea de gol.

No obstant això, en els 10 últims minuts es va patir quan el Lleida es va anar a dalt amb tot, van tancar a l’equip, i en la seva jugada més perillosa va aparèixer una mà prodigiosa de Joel per a evitar l’empat. Al final, després de 3 minuts de descompte, va arribar el deliri, l’eufòria i la celebració  Just premi a la fantàstica temporada realitzada per aquest equip que ha posat la cirereta a la temporada amb la gran victòria en el Camp d’Esports de Lleida, la desena d’aquesta temporada a domicili.

LLEIDA 0
CADET A 1
CADET A:
Joel, Cambrer, Jarque, Kani, Jilmar, Rojas, Oscar, Víctor Alonso, Nemo, Bargalló i Jordi Camí. També van jugar: Cantero, Jerry, Jordán, Pol i Xabi Abellán.
GOLS: 0-1 (25’) Victor Alonso.
PÚBLIC: uns 200 espectadors al Camp d’Esports de Lleida.

ENHORABONA NOIS!!!!!

cadet_a

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS