Vine a per la teva invitació: encara hi ets a temps!

a_2aTots els abonats que encara no ho hagin fet poden passar-se per les oficines del club fins demà, dissabte 15 de maig, a les 20 hores, a recollir una invitació per al partit de diumenge. Us recordem que els abonats, presentant el carnet de temporada a la porta del Narcís Sala, tenen l’entrada gratuïta.

Els abonats que encara no s’hagin passat per les oficines del club a recollir la invitació per al partit que aquest diumenge enfronta al primer equip amb la Ponferradina, encara hi són a temps d’aconseguir-la. Les oficines de la Unió Esportiva romandran obertes avui divendres i demà dissabte en horari de matí i tarda.

El termini màxim per poder aconseguir la invitació és dissabte a les 20 hores. Diumenge, el dia del partit, no es repartiran invitacions, només es vendran entrades i abonaments a les taquilles.

Diumenge, entre tots, rebentarem el Narcís Sala!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS