Amb la mel als llavis

No ha pogut ser. S’ha lluitat, s’ha intentat, però finalment no s’ha pogut aconseguir l’ascens a segona divisió A. El primer equip andreuenc, que avui ha estat l’únic que ha intentat jugar a futbol ho ha donat tot, però el penal en contra inexistent xiulat al Mini ha dictat sentència en aquesta eliminatòria.

Els dos equips han sortit bastant nerviosos, conscients de tot el que hi havia en joc, i les imprecisions en les passades han estat el més habitual en els primers minuts. A pilota aturada, els blaugranes han tingut ocasions, mentre que els andreuencs han intentat apropar-se a la porteria de Miño amb pilotes llargues. Passat el quart d’hora, els quadribarrats han provat sort amb una centrada enverinada d’Héctor Bueno que buscava a Lanzarote i a Miguélez, però Miño ha saltat per sobre de tots per aturar (18′) i amb una canonada de Miguélez (19′).

El blaugrana Rueda ho ha intentat amb una falta a l’esquerra de l’àrea que ha estat aturada per un segur Morales (33′). I a partir de llavors, els andreuencs s’han fet amb el control de la pilota i del partit, tot i que les ocasions han escassejat. A les acaballes de la primera part, Tarradellas ha fet una jugada personal per la banda dreta, però la seva centrada ha acabat a les mans de Miño.

La primera ocasió de la segona part també ha estat del Sant Andreu, l’únic dels dos equips que sobre la gespa del Narcís Sala ha intentat jugar a futbol. Una falta a la dreta de l’atac andreuenc servida per Héctor Bueno ha estat rematada per Rueda, però la pilota ha sortit per sobre del travesser (52′). A l’altra àrea i dos minuts més tard, Morales, molt atent, ha sortit de l’àrea per refusar una pilota llarga que perseguia Nolito.

Máyor ha tingut una nova oportunitat per empatar l’eliminatòria després de rebre una bona passada de Lanzarote, però la pilota també ha marxat alta (61′). I tot just uns segons més tard, una nova jugada amb els mateixos protagonistes però ara per l’altra banda ha tingut el mateix final. Els andreuencs han anat avançant metres i així han arribat les ocasions de gol. Tot i això, el marcador seguia sense bellugar i els nervis han tornat a fer acte de presència. Dani Martí, que ha sortit en la segona part substituint a Xavi Moro, ha provat sort amb un desviat xut des de la frontal de l’àrea (71′).

I tot just un minut més tard, ha arribat la jugada polèmica del partit. No podia faltar! Miguélez ha caigut dins l’àrea i l’àrbitre, en comptes de xiular penal, li ha mostrat groga per simular-lo. Al 79’ els andreuencs han gaudit d’una doble ocasió de gol amb dues rematades de Keko i d’Héctor Bueno que han topat amb la defensa. Máyor (85′) ha provat de cap en uns darrers minuts que han estat bojos, amb un Sant Andreu abocat a l’atac i un Barça Atlètic que només ha estat capaç de defensar-se. Rueda, amb les últimes forces que ha tingut, ha rematat fora una contra ben trenada per l’equip abans que l’àrbitre xiulés el final.

SANT ANDREU 0
BARÇA ATLÈTIC 0
SANT ANDREU:
Morales, Luso, Moyano, Rueda, Abraham, Héctor Bueno, Xavi Moro (Dani Martí 62′), Lanzarote (Keko 78′), Tarradellas (Aday 78′), Miguélez i Máyor.
BARÇA ATLÈTIC: Rubén Miño, Muniesa, Bartra (Sergi Roberto 83′), Sergi Gómez, Espasandín, Oriol Romeu, Rueda, Benja, Elvis, Nolito (Edu Oriol 54′) i Jonathan Soriano (Thiago 76′).
ÀRBITRE: Arias López (col·legi càntabre). Targetes grogues: als locals Héctor Bueno i Miguélez, i al visitant Benja.
PÚBLIC: uns 14.000 espectadors al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS