Amb mitja part en tenen prou

El Sant Andreu ha resolt en la primera part el partit amistós que els enfrontava avui al Gavà. Els andreuencs, que han marcat mitjançant Pelegrí i Dani Martí, amb aquesta victòria han donat una bona imatge sobre gespa natural, i de retruc s’han emportat cap a terres andreuenques el trofeu Ciutat de Gavà.

La Unió Esportiva ha aconseguit resoldre en els primers 45 minuts un partit jugat sobre la gespa natural de la Bòbila. Davant un Gavà que compta a les seves files amb l’exandreuenc Santi Triguero, els quadribarrats s’han emportat la victòria.
La primera acció de perill andreuenca ha sigut una passada de cullereta de Miguélez cap a Tarradellas que no ha arribat per ben poc (6’). La insistència andreuenca continuava, i de nou Dani Guillén al minut 16 des de fora l’àrea ha intentat sorprendre Fradera.
tarradellas_gava_200.jpgEl primer gol del partit ha arribat de jugada d’estratègia, Blanco serveix un còrner al 19’ i Xavi Pelegrí lliure de marcatge colpeja la pilota al fons de la xarxa. A partir d’aquí el Sant Andreu s’ha sentit encara més còmode sobre el terreny de joc i ha intentat noves oportunitats, com de nou Miguélez que des de fora de l’àrea ha estavellat la pilota al pal. En l’última jugada de la primera meitat Dani Guillén puja amb la pilota per la banda i fa una centrada al segon pal, on Dani Martí engalta de primera i regala un gran gol a l’afició present.
A la represa, el Gavà ha presentat un equip gairebé diferent, amb 7 substitucions, mentre que Natxo González ha apostat pel mateix onze d’inici. Aquests segons 45 minuts han estat també de domini andreuenc, si bé el local Eric al minut 84 ha tingut un mà a mà que ha salvat molt bé Oliver, en el que podria haver suposat reduir distància pels blaugranes.
GAVÀ 0
SANT ANDREU 2
onze_gava_200.jpgGAVÀ: Fradera (Pastor 46’), Juan Carlos, Dani Iglesias (Boira 46’), Vivó, Patri (Riquelme 66’), Santi Triguero (Eric 46’), Aitor Unzué (Esteban 46’), Pere (Busquets 46’), Cervantes (Marcos 46’), Ezquerra (José Alberto 46’), Lerín (Rulo 66’)
SANT ANDREU: Oliver, Alex Cacho, Pelegrí, Moyano, Dani Guillén (Uri 82’), Héctor Bueno (Héctor García 82’), Dani Martí (Socías 71’), Tarradellas (Aday 71’), Luis Blanco (Llobet 71’), Miguélez, Joel (Matamala 71’) GOLS: 0-1 Pelegrí (19’), 0-2 Dani Martí (45’)

ÀRBITRE: Sales Font Targetes Grogues: al local Marcos (56’), i al visitant Hectór Bueno (33’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS