El Sant Andreu afronta demà el primer partit oficial de la temporada 2010/2011. El rival de la primera ronda de la copa del Rei és el Gandia, campió la temporada passada del grup sisè de tercera divisió i recent ascendit a segona B. L’equip es presenta amb les baixes de Xavi Moro, Curro i Aday, tots tres per lesió.

Després de treballar durant tot el mes d’agost, demà arriba la primera prova de nivell de la temporada. La cita és la copa del Rei i en la primera ronda d’aquesta competició el rival és el Gandia, recent ascendit a la segona divisió B.

«Arribem bastant bé tot i el dèficit de temps del que parlàvem l’altre dia. Malgrat ser una plantilla bastant nova, arribem en condicions per afrontar el partit amb garanties», explica el tècnic andreuenc, Natxo González, que sap que ara ja hi ha alguna cosa en joc: «Ja et jugues alguna cosa. La mentalitat i la intensitat dels jugadors ja és una altra. És una competició que ens il·lusiona. L’any passat vam estar a un pas de jugar una eliminatòria important a tots els nivells i aquest any ho tornarem a intentar.»

Sobre el Gandia, el tècnic quadribarrat reconeix que no disposen de gaire informació: «L’altre dia els vam anar a veure, però van jugar en un camp de futbol de base. Serà la il·lusió del recent ascendit, tornen a la copa del Rei després de cinc anys i tindran ganes de fer-ho bé. També cal comptar amb que tenen gent amb experiència.»

Pel que fa al partit, l’entrenador explica que «tractarem de tenir nosaltres el control del partit i imposar les nostres senyes d’identitat: ser forts en defensa i intentar tenir opcions al davant.»

Tres baixes
Per aquest partit, Natxo González no pot comptar amb tres jugadors, tots tres per lesió: Aday es segueix recuperant d’un cop al bessó; Curro està a la recta final de la recuperació d’un trencament fibril·lar i Xavi Moro comença a entrenar-se al marge del grup després d’haver guardat repòs per un problema al menisc.

CONVOCATÒRIA: Morales, Oliver, Álex Cacho, Moyano, Socías, Pelegrí, Dani Guillén, Dani Martí, Héctor Bueno, Tarradellas, Blanco, Llobet, Miguélez, Joel, Matamala i Manteca.
Baixes: Xavi Moro, Aday i Curro (lesionats).
Àrbitre: Villena Contreras (col·legi de Castella-La Manxa).
Camp: Guillermo Olagüe, 19.30 hores

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS