Curro, Aday i Xavi Moro ja s’entrenen amb el grup

El tècnic del Sant Andreu, Natxo González, ja pot comptar per al partit d’aquest cap de setmana contra l’Alcoyano amb els tres jugadors que, per lesió, es van perdre el partit de copa del Rei de diumenge passat contra el Gandia: Curro, Aday i Xavi Moro. D’altra banda, demà l’equip jugarà un partidet amb el Juvenil A durant l’entrenament matinal.

El migcampista andalús ja s’ha recuperat del seu trencament fibril·lar, mentre que les proves que els metges van fer a Aday a principis de setmana han descartat que el dolor que l’extrem notava al bessó fos res més greu que un cop. Per últim, Xavi Moro ha vist com les seves molèsties al genoll han anat a menys i des d’avui ja s’entrena amb el grup.

Partidet amb el juvenil A
D’altra banda, demà dijous, durant l’entrenament matinal, el primer equip farà un partidet que els enfrontarà al juvenil A del Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS