El Femení A comença la pretemporada amb bon peu

Les andreuenques, que després de les vacances ja preparen el seu debut a la Lliga Nacional del proper 19 de setembre al camp del Sant Gabriel, van vèncer ahir al Cerdanyola, un dels equips que es trobaran a la nova categoria, per 2-4. Els fitxatges Mar, Visa i Nerea ja van debutar en aquest primer partit de pretemporada.

Debut amb victòria en el primer partit de pretemporada del Femení A davant d’un equip ja consolidat en la nova categoria, la Lliga Nacional, com és el Cerdanyola. El partit va tenir un ritme lent on el més important va ser veure quina forma tindrà l’equip aquest any i realment, el conjunt quadribarrat no va decebre: idees clares i bona participació de les tres noves incorporacions que ja van debutar ahir: Mar, Visa i Nerea.

La primera meitat va ser de domini quadribarrat i les ocasions també; així es va arribar al descans amb un clar 0 a 3. Després de la represa algun error típic d’aquestes alçades de temporada en les que ens trobem van fer que el Cerdanyola s’apropés, col·locant un inquietant 2 a 3 en el marcador, però en els últims minuts les visitants van agafar el comandament del partit per sentenciar-lo i així a les acaballes, les andreuenques van aconseguir el definitiu 2 a 4.

Bon resultat però el millor és la feina i veure que hi ha moltes coses a millorar en la nova categoria.

Aquest proper diumenge, 5 de setembre, a les 18 hores, el Femení A disputarà un nou amistós contra el Barça al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS