El Femení A debutarà al camp del Sant Gabriel

Després d’haver aconseguit l’ascens la temporada passada a la Lliga Nacional, el Femení A del club ja sap quin serà el calendari per al proper curs. Les andreuenques obriran foc davant el San Gabriel el 19 de setembre i acabaran la lliga al camp del Cerdanyola el 17 d’abril. Els derbis amb l’Europa seran un altre plat fort de la temporada.

El Femení A debutarà a la Lliga Nacional el proper 19 de setembre al camp del San Gabriel. Després d’haver aconseguit l’ascens, enguany les andreuenques es retrobaran amb l’Europa, l’Espanyol i el Barça, així que tornaran els derbis!

El primer derbi serà amb les escapulades, amb les que s’enfrontaran el 17 d’octubre a domicili i el 6 de febrer al Narcís Sala. Amb les periquites es veuran les cares el 21 de novembre al camp blanc-i-blau i a casa el 20 de març. El darrer derbi arribarà tot just una setmana més tard: el 28 de novembre jugaran al Narcís Sala davant el Barça i el 27 de març jugaran a la ciutat esportiva Joan Gamper.

Les quadribarrades clouran la lliga al camp del Cerdanyola el 17 d’abril.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS