El Femení A debutarà al camp del Sant Gabriel

Després d’haver aconseguit l’ascens la temporada passada a la Lliga Nacional, el Femení A del club ja sap quin serà el calendari per al proper curs. Les andreuenques obriran foc davant el San Gabriel el 19 de setembre i acabaran la lliga al camp del Cerdanyola el 17 d’abril. Els derbis amb l’Europa seran un altre plat fort de la temporada.

El Femení A debutarà a la Lliga Nacional el proper 19 de setembre al camp del San Gabriel. Després d’haver aconseguit l’ascens, enguany les andreuenques es retrobaran amb l’Europa, l’Espanyol i el Barça, així que tornaran els derbis!

El primer derbi serà amb les escapulades, amb les que s’enfrontaran el 17 d’octubre a domicili i el 6 de febrer al Narcís Sala. Amb les periquites es veuran les cares el 21 de novembre al camp blanc-i-blau i a casa el 20 de març. El darrer derbi arribarà tot just una setmana més tard: el 28 de novembre jugaran al Narcís Sala davant el Barça i el 27 de març jugaran a la ciutat esportiva Joan Gamper.

Les quadribarrades clouran la lliga al camp del Cerdanyola el 17 d’abril.

Més en

Carlos Craviotto s’incorpora al Sant Andreu

Premsa18 de novembre de 2019

Victòria del Femení A i derrota del Femení B

Premsa18 de novembre de 2019

Valuós empat del Juvenil A (1-1)

Premsa17 de novembre de 2019

Gerro d’aigua freda (2-0)

Premsa17 de novembre de 2019