El Juvenil A començarà la lliga a Mollet

copa_cat_120.jpgLa Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet ja oficials el calendari de la Lliga Nacional Juvenil, on hi participa el juvenil A del Sant Andreu. Els andreuencs debutaran a Mollet el cap de setmana del 4 i 5 de setembre i acabaran la lliga el 22 de maig al camp de l’Espanyol B.
Després d’haver assolit la permanència en les darreres jornades de lliga, el Juvenil A andreuenc iniciarà la seva nova temporada a la Lliga Nacional a Mollet el proper cap de setmana del 4 i 5 de setembre.
Aquest any novament ens trobarem amb el derbi de juvenils. La Unió Esportiva s’enfrontarà a l’Europa al feu gracienc el 19 de desembre, mentre que al Narcís Sala es veuran les cares el 15 de maig, en la penúltima jornada de lliga.
Els quadribarrats tancaran la lliga al camp de l’Espanyol el 22 de maig.

Podeu consultar el calendari del Juvenil A aquí .

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS