El nostre sentiment, el teu orgull

La Unió Esportiva ha revelat dijous els preus i les promocions per als aficionats que vulguin fer-se abonats o per aquells que vulguin renovar el seu carnet. La campanya d’abonats d’enguany té com a principals novetats l’abonament de Grada Jove, la possibilitat de fer-se abonat a través de la web i poder aconseguir la samarreta oficial.

El club posa en marxa des d’avui mateix la campanya d’abonats de la temporada 2010/2011. Aquesta arriba carregada de novetats! Sota el lema de «El nostre sentiment, el teu orgull», en primer lloc,s’inclou l’abonament de Grada Jove, destinat a tots aquells abonats de 16 a 26 anys que vulguin animar des del Gol Nord de l’estadi.

A més, el club regalarà als 1.000 primers seguidors que renovin o que es facin abonats una samarreta oficial. Això sí, per aconseguir-les, els seguidors més joves (de 16 a 26 anys, tant de la modalitat de General com de Grada Jove) hauran de portar dos socis nous.

Així mateix, tots aquells abonats de la temporada passada que desitgin renovar el seu abonament, poden passar-se des d’avui mateix per les oficines del Narcís Sala, on es procedirà a l’actualització de dades dels abonats, per tal de poder fer arribar als mateixos informació mitjançat correu electrònic.

I per últim, enguany, aquells seguidors que ho desitgin podran fer-se nous abonats a través de la pàgina web, només cal fer clic aquí .

Aquests són els preus i les promocions d’aquesta temporada 2010/2011:

Abonament General:
0-15 anys: gratuït
16-26 anys: 50 € (*)
27-30: 80 € (**)
31-65: 140 € (**)
+65: 80 € (**)

Abonament Grada Jove:
16-26 anys: 35 € (*)

Abonament Tribuna:
Increment de 120 € sobre el preu de l’abonament de General.

(*) Si un abonat porta dos abonats nous i si estan entre els 1.000 primers, samarreta oficial de regal per als tres.
(**) Si està entre els 1.000 primers, samarreta oficial de regal només per renovar o fer-se abonat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS