Els abonaments de la temporada passada seran vàlids aquest diumenge

Davant l’Alcoyano, els abonats que no hagin tingut temps de renovar, podran accedir al Narcís Sala amb el carnet de la temporada anterior o retirar el seu abonament el mateix dia del partit a les oficines del club. També s’ha acordat el preu de les entrades i d’altres indicacions per tal de millorar els accessos i la seguretat a l’estadi.

El club ha decidit que, de cara al partit d’aquest diumenge davant l’Alcoyano, l’abonament de la temporada passada sigui vàlid per accedir a l’estadi. Serà aquesta la única excepció, ja que pel següent partit ja serà necessari presentar el carnet de la temporada actual. A més, per facilitar la retirada dels abonaments d’aquest curs als seguidors que encara no ho hagin fet, aquest diumenge el club obrirà les oficines dues hores abans del partit (16 hores).

L’entitat també ha acordat quin serà el preu de les entrades per als no abonats: 15 euros costarà l’entrada de general i 20 la de tribuna.

Accessos a l’estadi
Per tal de millorar els accessos a l’estadi, s’ha decidit que els abonats de Grada Jove accedeixin al camp només per la porta de la piscina (carrer Santa Coloma), mentre que els abonats de General podran fer-ho per l’accés del carrer Virgili més proper a la parada de metro Onze de Setembre.

A més, tal i com ja va passar durant el darrer partit de la fase d’ascens, les portes de l’estadi romandran tancades durant la mitja part. Així, qui surti durant el descans al carrer, no podrà tornar a accedir. Per tal de donar servei a tots els aficionats, el bar del Gol Nord també estarà obert.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS