Empat per cloure la pretemporada

El Sant Andreu ha tancat aquesta tarda la pretemporada amb un empat a un gol a Reus. Els reusencs s’han avançat en el marcador de la mà de Chumbi i els andreuencs han aconseguit igualar el partit abans del descans gràcies a un gol de Matamala aprofitant diversos rebots dins l’àrea dels locals.

El partit ha començat molt igualat i els dos equips tan sols s’han apropat a les porteries rivals amb tímids intents. Una bona passada en profunditat cap a Dani Martí que el capità no ha pogut centrar degut a la pressió de la defensa local, i una internada de Sergi Masqué que els andreuencs han refusat sense masses problemes han estat el bagatge dels primers minuts.

Blanco ha superat al porter dels reusencs de forma esplèndida al 20′ i, a porteria buida, li ha deixat el gol en safata a Matamala. El davanter però, ha xutat un pèl per sobre del travesser, en la que ha estat la millor ocasió del partit fins el moment. Tot just dos minuts més tard ha arribat la rèplica local. Morales havia de fer una sortida providencial després que Masqué es quedés sol davant d’ell. Miguélez també ha intentat obrir el marcador amb un xut llunyà però ben dirigit que ha sortit fregant el pal dret de la porteria d’Ángel Blasco (25′).

Una falta de Sergi Masqué ha anat directament a les mans de Morales (27′) abans que Chumbi inaugurés el marcador amb una contra molt ben portada pels reusencs. El jugador local s’ha quedat sol davant Morales, que poc ha pogut fer per evitar el gol (29′).

Al 39′ Matamala podria haver aconseguit l’empat, però l’àrbitre havia invalidat la jugada anteriorment per fora de joc. Gairebé arribant al descans, Pallarés li ha fet una gran passada a Manolo González i el davanter, sol davant Morales, per sort, no ha arribat a contactar amb la pilota. I just fregant el 45′ Blanco ha servit una falta a la punta esquerra de l’atac andreuenc i, després de diversos rebots dins de l’àrea, Matamala ha aconseguit superar Ángel Blasco i establir l’empat.

En la represa, el ritme de partit ha baixat i les ocasions han escassejat. Marc Carrasco ha enviat un xut fregant la xarxa de la porteria de Morales (56′) i al 74′, Jorge Díaz ha enviat un potent xut fregant el pal. Quan ja s’havia entrat en els deu darrers minuts, Manteca ha gaudit de dues bones ocasions de posar a l’equip per davant, però en ambdues ha topat amb un inspirat Xavier Falgàs, que ha enviat a córner les dues rematades.

REUS DEPORTIU 1
SANT ANDREU 1
REUS DEPORTIU:
Ángel Blasco, Taranilla, Ferran Asensio, Masqué, Edu Vives, Manolo González, Pallarés, Beñat Asensio, Chumbi, Víctor Ortiz i Marc Raventós. La segona part l’han jugada Xavier Falgàs, Álvaro Garcia, David Querol, Urraka, Pitarque, Marc Carrasco, Jorge Díaz, Ricard de Antoni, Maxi Álvarez, Eloy Villa i Robert.
SANT ANDREU: Morales, Álex, Moyano, Socías, Dani Guillén (Uri 67′), Héctor Bueno (Héctor Garcia 67′), Dani Martí, Blanco, Llobet (Tarradellas 67′), Miguélez (Joel 86′) i Matamala (Manteca 67′).
GOLS: 1-0 (29′) Chumbi. 1-1 (45′) Matamala.
ÀRBITRE: Castaño Coso (col·legi tarragonès). Targetes grogues: als locals Marc Raventós i Robert, i al visitant Moyano.
PÚBLIC: uns 250 espectadors al Municipal de Reus, amb la presència del president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS