Contra el Gandia, diumenge

sorteig_120.jpgLa Unió Esportiva i el CF Gandia han acordat avançar el partit de Copa del Rei entre tots dos equips al proper diumenge 22 d’Agost a les 19:30 a terres valencianes. El motiu per a tal modificació és la d’evitar un llarg desplaçament a 4 dies del començament de la competició de Lliga i així poder preparar el partit davant l’Alcoyano.

El partit contra el Terrassa, suspès

Aquesta modificació fa que el partit previst inicialment pel cap de setmana que ve a l’Estadi Olímpic de Terrassa s’hagi suspès, en el que havia de suposar la presentació oficial dels egarencs davant la seva afició.

Dani Martí no anirà amb la catalana amateur

El canvi de dia de partit també suposarà que el capità Dani Martí no assistirà a l’amistòs que jugarà la selecció catalana amateur a Badalona el mateix cap de setmana. El seleccionador català amateur, Cándido Viana i Natxo González ja van parlar de la possibilitat de que els andreuencs juguessin el partit de Copa, pel que la convocatòria del capità no tingués efecte en tal circumstància.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS