Natxo, el cinquè entrenador amb més partits

Ahir, davant el Gandia a la copa del Rei, l’entrenador del primer equip, Natxo González, va sumar 138 partits oficials amb el Sant Andreu. Amb aquesta xifra iguala els partits del tècnic Roberto Puerto al capdavant del primer equip i es converteix en el cinquè entrenador en dirigir més partits des de la banqueta quadribarrada.

El tècnic del primer equip, Natxo González, va dirigir ahir a l’estadi Guillermo Olagüe de gandia el seu partit 138 al Sant Andreu. Amb aquesta xifra, l’entrenador vitorià iguala a Roberto Puerto i es converteix en el cinquè entrenador amb més partits al club. «Ja vaig dir en el seu dia que tant de bo compleixi molts partits més. En la història del club així apareixerà», afirma l’entrenador que, si acaba la temporada, podria superar Luís Aloy en la taula d’entrenadors amb més partits: «Espero poder completar tot l’any i que al final pugui ser el quart. Això és història i estar entre els que més partits porten al club és una satisfacció per a mi.»

El tècnic va debutar a tercera divisió, el 2 de setembre de 2007, al Narcís Sala davant el Vilanova amb un triomf. En els seus 138 partits de lliga, promoció a segona B i a segona A, copa del Rei i copa Catalunya, l’equip, amb Natxo al capdavant, ha acumulat 77 victòries, 38 empats i només 23 derrotes. «Jo sempre dic el mateix: quatre anys a Reus, espero arribar als quatre anys al Sant Andreu… això és un motiu de satisfacció: no passar pels clubs de puntetes, sinó havent deixat alguna cosa dins del club», explica l’entrenador, que conclou: «Dels clubs que em marxi, em marxaré pels resultats, però no per la falta de compromís o de professionalitat. Això és el que em fa estar aquests períodes tan llargs als clubs. Això i perquè hi ha bons resultats, perquè sinó…»

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS