Natxo González: «Avui, per a les alçades que estem, hem respost bé físicament»

En la roda de premsa posterior al partit del copa del Rei contra el Gandia, el tècnic andreuenc es mostrava satisfet pel rendiment dels seus jugadors, ja que considerava que físicament l’equip havia estat un esglaó per sobre del rival i que, a més, havia aprofitat millor les seves ocasions per remuntar el partit.

En principi ha costat una mica més del que semblava…
Del que semblava! Sabíem que ens costaria, lògicament. Tots els partits costen, sigui en la competició que sigui. Ha estat una victòria molt treballada la d’avui.

Has sabut jugar amb el temps i has apostat per un canvi de sistema tàctic amb tres davanters i el canvi ha sortit efecte, no?
Sí, ells han començat molt bé el partit, nosaltres hem tingut tres córners en contra i ens hem sentit una mica aclaparats, però quan millor teníem el partit i el control de la pilota, hem encaixat el gol pràcticament al descans. Sabíem que després ens trobaríem amb un equip tancat i que ens intentaria matar a la contra. Calia tenir molta paciència i anar molt en compte amb les pèrdues, perquè això ens podria generar contraatacs, com així ha estat en algun moment. Calia esperar el moment, perquè la sensació era que físicament estàvem un esglaó per sobre i paciència, no precipitació, no voler marcar el segon abans que el primer. I al final, ha arribat. Sabeu que molts partits es guanyen per l’eficàcia que tens en els darrers metres, i avui hem estat molt eficaços.

Podria haver arribat el 0-2, que hauria canviat del tot el signe del partit.
Sí, hi havia un risc. Ells ho tenien clar, ens anaven a esperar i a buscar el nostre error per liquidar el partit. Ells han tingut alguna aproximació perillosa, però és el que deia: l’eficàcia és el que a vegades marca un resultat. Aquests partits de pretemporada, amb tanta calor, no són fàcils: ja et jugues alguna cosa i avui, per a les alçades que estem, hem respost bé físicament i tàcticament això és temps; temps per ajustar coses; aquests són partits en els que encara hi ha desajustos i cal ajustar moltes coses.

Dues grans assistències de Dani Guillén.
Necessitàvem això. En els darrers 20 minuts de la primera part hem tingut possessió, però ens ha faltat profunditat, perquè tampoc teníem molts espais a l’esquena de la defensa. El recurs era arribar amb els laterals, centrar i estar allà per rematar.

El dia 1 de setembre us toca anar a Sevilla.
Sí, bon viatget! Aquest sorteig ens ha tocat ballar amb la més lletja, com se sol dir: ara fora, després fora… però ho hem d’assumir. Aquesta setmana ens va bé haver avançat el partit, perquè així tenim tota la setmana per descansar i preparar el partit contra l’Alcoyano.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS