Natxo González: «Estem suficientment preparats per afrontar el partit d’aquest diumenge»

En la roda de premsa posterior al partit amistós amb el Reus, el tècnic andreuenc valorava de forma positiva el treball que l’equip havia fet durant la pretemporada i afirmava que els jugadors estaven preparats per disputar el partit d’aquest diumenge, el primer oficial de la temporada, davant el Gandia.

Una passa més en la preparació de la dura temporada per anar preparant cosetes…
Sí, la darrera passa ja, el proper partit ja és de competició, de copa del Rei. Fins aquí hem arribat, ara ja ens comencem a jugar coses.

La prova de Reus serveix per treure ja conclusions clares, ja que és un equip que manté l’esquema d’equip i de joc de la temporada passada.
L’equip, el camp… durant la pretemporada hem utilitzat diversos camps: Manlleu, petit i de gespa artificial; Gavà una mica més gran, aquest molt gran… veure com es desenvolupa l’equip en totes les situacions. I equips com el Gavà o el Reus saps que t’exigeixen un treball important.

He vist amb els canvis que hi havia algun jugador que estava tocat, no sé si és res greu.
No, no crec. És cansament sobretot.

Què t’ha semblat el Reus?
A mi el Reus sempre em sembla bé, com he de parlar malament jo del Reus! Sempre estan els incombustibles: Álvaro, Àngel, Pallarés, David… tota aquesta sèrie de jugadors. Cada any fan les coses bé per estar en les posicions capdavanteres. He de parlar a la força bé del Reus, a més havent-hi el Santi Castillejo, Miqui… al final tinc molts amics aquí.

Quins dos pals us vau endur la temporada passada sense aconseguir l’ascens. El més important és aixecar-se.
Sí. Ho vam passar malament en el seu moment, perquè era el moment de passar-ho malament, però al final són experiències. En aquell moment va ser dures, però amb el temps seran positives, extraurem conclusions i aprendrem. Un altre cop, carregar els dipòsits de benzina i de moral per encarar una nova temporada amb noves il·lusions i tractar d’estar entre els millors un altre cop.

Com valores l’evolució de l’equip des que es va enfrontar en els Històrics al Martinenc i al Sants fins ara?
Bé, jo crec que la progressió és la que hem de portar. Tenim un dèficit de temps de treball perquè com que vam acabar tard vam començar una setmana més tard de l’habitual, i aquest dèficit el tenim. Això cal solucionar-ho amb altre tipus de treball. Després del partit d’avui hem anat progressant i crec que estem suficientment preparats per afrontar el partit d’aquest diumenge.

Xavi Moro, Curro i Aday no han entrat en la convocatòria. Arrosseguen molèsties?
Xavi Moro i Curro porten una setmana. Curro va tenir un petit trencament fibril·lar i ara ja s’entrena bastant bé, Xavi Moro té un problema al menisc i demà el visita el metge. No sabem si podrà jugar amb el menisc així o caldrà que li facin una artroscòpia. L’evolució és bona perquè la inflamació li ha baixat, però cal esperar. Aday té un cop al bessó. Són cops de pretemporada que t’obliguen a estar parat uns dies.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS