Natxo González: «Hem demostrat que estem en la bona línia, malgrat que encara ens queda molt»

En la roda de premsa posterior al partit de lliga contra l’Alcoyano, el tècnic andreuenc estava content pel debut del seu equip i pel resultat que havien aconseguit davant d’un bon conjunt. A més, esperava que l’equip anés enganxant mica en mica novament a l’afició, de la que espera que s’il·lusioni aviat.

El debut perfecte, no es pot demanar més.
Sí, és el primer partit de lliga i estàs expectant per veure com funciona l’equip, el primer partit com a locals i el primer partit a casa de la temporada i davant un bon rival. Estic molt satisfet.

Deies a la web que a l’afició li faltava potser una mica de confiança, potser per les baixes de l’estiu. Creus que amb el partit d’avui comencen a recuperar-la?
No ho sé. El que sí que està clar és que han vist el que ha demostrat l’equip. Òbviament, és millor començar guanyant que no de l’altra forma; si que és veritat que és l’equip el que ha d’animar a la gent, però la gent, després de la temporada que vam fer l’any passat, entenc que ha de seguir il·lusionada. El nostre objectiu és, amb resultats, animar-la en el cas que hi hagi cert pessimisme.

Setmana dura la que comenceu: avui era un partit difícil, després el viatge a Sevilla i finalment el partit a Dénia diumenge vinent.
És una setmana complicada però guanyant avui és una mica menys complicada. Guanyant avui afrontes la setmana d’una altra manera. És el que ens ha vingut i tractarem de que sigui una setmana bona per al club.

El gol de Luis Blanco, providencial, ja que abans el partit era travat i molt igualat.
Sí, ja es preveia que seria així, molt equilibrat, insisteixo, davant d’un bon equip. El primer temps ha estat molt espès, ens ha costat deixar-nos anar en atac, i en el segon temps ho hem aconseguit, crec que hem estat superiors, hem fet dos gols i hem tingut tres opcions bastant clares. En aquest tipus de partits és el que intentes aconseguir: posar-te pel davant perquè tot sigui més fàcil.

Amb una defensa nova, tret de Moyano, la solidesa defensiva que s’ha mostrat avui satisfà.
Sí, és el treball de pretemporada. Portem un dèficit de preparació, perquè vam començar una setmana més tard del que és habitual, s’ha incorporat molta gent nova i això necessita d’un procés. Avui hem demostrat que estem en la bona línia, malgrat que òbviament encara ens queda molt.

El desplaçament a Sevilla el feu d’alguna manera en especial?
Marxem dimecres al matí en avió i tornem dijous al migdia en avió també.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS