Remuntada per seguir vius a la copa

El Sant Andreu ha remuntat el gol inicial del Gandia a l’estadi Guillermo Olagüe amb dos gols de cap de Luis Blanco i de Joel, tots dos en la segona part, a centrada de Dani Guillén. Així, l’equip segueix endavant a la copa del Rei. El següent rival és el CD Alcalá, amb qui es jugarà, si no hi ha canvis, l’1 de setembre, a domicili.

Els andreuencs han aconseguit passar a la segona ronda de la copa del Rei després de vèncer aquesta tarda al Gandia a domicili, amb remuntada inclosa. Els quadribarrats s’enfrontaran, si no hi ha cap canvi, el dimecres 1 de setembre al CD Alcalá a l’estadi Francisco Bono d’Alcalá de Guadaíra, Sevilla.

El partit d’aquesta tarda ha començat amb un cert domini del Sant Andreu, que ha vist com el seu rival li cedia la pilota per quedar-se al darrera esperant les seves oportunitats a la contra. Així, al minut 9, Héctor Bueno ha estat el primer en provar sort amb una falta que s’ha perdut a l’esquerra de la porteria de Carlos. Mica en mica els andreuencs han anat creant joc i apropant-se amb més perill a la porteria local, si bé la manca d’encert els ha condemnat.

Morales ha hagut de treure els punys per allunyar el perill que portava una bona centrada dels locals (19’) abans que un xut de Dani Martí sortís fregant el pal dret de la porteria de Carlos (30’). I quan semblava que el Sant Andreu s’estava trobant més còmode i es prodigava més en atac, el Gandia s’ha avançat en el marcador en una falta servida per Jonathan. Morales ha sortit en fals i la pilota ha acabat entrant, aconseguint així el Gandia, amb poc, posar-se pel davant.

Durant la segona part, si bé el Gandia només sortir de vestidors ha intentat ampliar distàncies amb un xut de Floro que Morales ha blocat (48’) i amb un intent de vaselina de Rubén Sánchez que ha marxat alta (60’), el Sant Andreu ha dominat i ha tornat a portar el pes del partit i a apropar-se amb perill a la porteria visitant. Les pujades per la banda de Dani Guillén, centrant bones pilotes als seus companys, han acabat de desnivellar la balança.

Així, en la primera ocasió clara que han tingut, els andreuencs han aconseguit posar la igualada en el marcador. Dani Guillén s’ha tret una bona centrada i Blanco ha rematat, de cap, al fons de la xarxa (68’). Dani Martí podria haver avançat els quadribarrats per primer cop en el marcador en aprofitar un refús a la frontal de l’àrea, però el porter local ha pogut desviar (74’).

I tot just un minut més tard, novament Dani Guillén ha fet una excel·lent centrada mil·limètrica al cap de Joel i el davanter, dins de l’àrea, ha pentinat enrere i ha aconseguit consumar la remuntada. A les acaballes, l’únic destacable ha estat un tímid xut d’Álvaro per part dels locals que ha tingut una bona resposta de Morales (86’).

GANDIA 1
SANT ANDREU 2
GANDIA:
Carlos, Romera, Pereyra, Jonathan, Cristian, Hernández (Carrillo 83’), Floro (Omar 76’), San Julián, Rubén Sánchez, Álvaro i Stieder.
SANT ANDREU: Morales, Álex, Pelegrí (Socías 58’), Moyano, Dani Guillén, Héctor Bueno, Dani Martí, Luis Blanco, Tarradellas, Miguélez (Matamala 90’) i Manteca (Joel 58’).
GOLS: 1-0 (43’) Jonathan. 1-1 (68’) Blanco. 1-2 (75’) Joel.
ÀRBITRE: Villena Contreras (col·legi de Castella-La Manxa). Targetes grogues: als locals Rubén Sánchez i Cristian, i als visitants Pelegrí, Blanco i Álex.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS