Últim test abans de la veritat

Demà la Unió Esportiva visita el Nou Camp de Reus en el que serà l’últim partit de la pretemporada. Els andreuencs que viatjaran al complet a terres del Baix Camp tenen ja a l’horitzó el primer partit de competició oficial, de Copa del Rei, davant el Gandia el proper diumenge.

El de demà serà el 4t partit de pretemporada que els andreuencs juguin contra el Reus al seu estadi, en el que ja s’ha convertit en un clàssic d’estiu per a aficionats andreuencs i reusencs.

Tot i que inicialment aquest havia de ser el penúltim enfrontament de pretemporada, la proposta consensuada entre Gandia i Sant Andreu per a jugar aquest diumenge la primera ronda de Copa del Rei ha convertit el de demà en darrer partit de pretemporada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS