Una setmana d’obres al Narcís Sala

Després del concurs que l’Ajuntament de Barcelona va obrir el passat mes d’abril per tal que totes les empreses que volguessin optessin a fer les obres de millora energètica de l’estadi, finalment l’empresa Imesapi SA va ser l’escollida per dur-les a terme. Les reformes del Narcís Sala van començar el passat 17 d’agost.

El rentat de cara de l’estadi andreuenc va començar fa una setmana. El concurs que l’Ajuntament de Barcelona va obrir el passat més d’abril ja té un guanyador: l’empresa Imesapi SA és l’encarregada de dur a terme les obres al Narcís Sala. Unes reformes que inclouen posar cadires a tot l’estadi, canviar la il·luminació, la instal·lació elèctrica i la visera de tribuna, a més de fer nous els vestuaris.

En la primera fase de les reformes, els tècnics estan avaluant l’estat de les instal·lacions del Narcís Sala i fent petits canvis en el projecte inicial per tal d’adaptar-lo el màxim possible a les necessitats del nostre estadi.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS