A allargar el bon moment a Lleida

Després de la golejada de la setmana passada davant el Santboià, el primer equip afronta el seu segon desplaçament de la temporada al Camp d’Esports de Lleida, un dels estadis que, històricament, ha estat incòmode per als quadribarrats. Per al partit de demà, Xavi Moro, Matamala i Aday són baixa per lesió.

Amb un començament de temporada amb un ritme frenètic de partits (diumenge, dimecres i diumenge novament), el partit a Lleida de demà ha estat el primer que la plantilla ha pogut preparar amb temps. Això sí, el ritme de tres partits per setmana només ha donat a l’equip una setmana de treva: a partir de demà toca tornar a jugar-se nou punts en set dies! «És el que hi ha. Una altra setmana intensa, però després la vida ja continuarà normal», explica el tècnic andreuenc, Natxo González, que és conscient que les setmanes de tres partits no han anat malament a l’equip des que ell ocupa la banqueta: «Generalment han anat bé, però no temptarem a la sort! Últimament ens està anant bastant bé», afirma.

El Camp d’Esports de Lleida no ha estat, històricament, un estadi en què el Sant Andreu hagi aconseguit grans triomfs… més aviat, tot el contrari! «Altres anys he sentit partits molt incòmodes, desagradables futbolísticament parlant. Sempre hem puntuat, però hem patit molt, inclús l’any passat vam empatar a prop del final i podríem haver guanyat si el partit hagués durat una mica més… fa dos anys Lanzarote va fallar un penal. Sempre han estat partits incòmodes», diu el tècnic, que espera enguany capgirar la dinàmica.

Però, què té el Camp d’Esports per ser així d’incòmode per als andreuencs? «És el rival. Tots els equips de l’Emili [Vicente] són equips molt treballats: molta pressió, molt joc directe, molta segona jugada i no et deixen tenir la pilota», comenta Natxo, que del rival de demà destaca «el bloc». «Individualment, també cal tenir en compte els jugadors, però la seva principal virtut és el treball de bloc».

Tot i que l’afició pugui tenir la moral pels núvols després de l’ampli resultat de la setmana passada, l’entrenador és caut i creu que això és anecdòtic: «Nosaltres som conscients, sabem què és això. Al final, cal estar igual quan guanyes 5-0 o quan perds 0-3. Sempre estàs més alegre i de millor humor si guanyes, però en tots els casos, amb la sensació que això no ha fet més que començar. L’únic que vol dir és que estem en la bona línia, però no em preocupa si estem a quatre, a cinc punts, o estar tercer o cinquè. Al final això és anecdòtic i el més important és el final, no ara.»

aAday es suma a la llista de baixes
L’extrem, amb molèsties al quàdriceps, no viatjarà demà a Lleida amb la resta dels companys per precaució. Demà al matí, tampoc pujaran a l’autocar Matamala, que encara la recta final de la seva recuperació dels seus problemes al genoll, ni Xavi Moro, que va ser intervingut ahir.

CONVOCATÒRIA: Morales, Oliver, Álex, Moyano, Socías, Pelegrí, Dani Guillén, Curro, Dani Martí, Héctor Bueno, Tarradellas, Blanco, Llobet, Miguélez, Joel i Manteca.
Baixes: Xavi Moro, Matamala i Aday (lesionats).
Altes: Manteca (lesionat).
Àrbitre: Suberbiola Zúñiga (col·legi basc).
Camp: Camp d’Esports, 17 hores
Ràdio: RTV (91.6 FM)

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Santboià al Narcís Sala. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 2,25 euros per euro apostat, l’empat a 3,20 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 2,75 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS