A per la tercera victòria consecutiva!

Gairebé sense temps d’assaborir el triomf de diumenge passat en el debut a la lliga, el primer equip marxa demà al matí en avió fins a terres sevillanes per afrontar, davant el CD Alcalá, el partit de la segona ronda de la copa del Rei. Miguélez, amb un cop a un dit del peu, és la única baixa de l’equip aquest partit.

El Sant Andreu marxarà demà rumb a Sevilla per intentar portar-se, de retorn a Barcelona l’endemà la tercera victòria consecutiva en tres partits oficials que el primer equip ha disputat (copa del Rei davant el Gandia, lliga davant l’Alcoyano i ara, copa del Rei davant l’Alcalá).

Després d’haver guanyat diumenge passat en el debut a la lliga, l’equip es mostra optimista: «Ens il·lusiona aquesta competició. Tractarem de donar-ho tot per passar a la següent ronda», explica el tècnic, Natxo González, que reconeix que, degut a que estem a l’inici de temporada, la informació que tenen del rival és minsa: «No coneixem massa al rival. Té jugadors experimentats, és un equip físic, la mitjana d’alçada és alta, així que van bé per dalt i són perillosos a pilota aturada. Són un equip recent ascendit, sense masses canvis respecte l’any passat. Tenen, com és normal, la il·lusió per fer-ho bé.»

Degut a les reformes que estan fent al seu estadi, el Francisco Bono, l’Alcalá es veu obligat a jugar a l’exili. És per això que el partit de demà es jugarà al Municipal de San Sebastián de El Viso del Alcor, una població que està a uns 16 quilòmetres d’Alcalá de Guadaíra. «Les dimensions del camp són semblants al nostre, només és una mica més estret. Té gespa artificial de darrera generació, així que estarà bé. D’altra banda, és un camp fred, amb una petita tribuna», diu l’entrenador, que creu que això pot ser un factor en contra: «Si no hi ha ambient, al jugador li costa ficar-se en el partit. Al final, que no hi hagi molt públic és més perjudicial que una altra cosa.»

Miguélez, baixa
El davanter té un cop al dit del peu i no viatjarà demà amb els seus companys a Sevilla. Els metges li han fet una radiografia aquest matí i han descartat que tingui res greu. Aquesta és, doncs, la única baixa de l’equip per al partit contra l’Alcalá. Raúl, Uri, Xavi Moro i Joel es queden a Barcelona per decisió tècnica.

CONVOCATÒRIA: Morales, Oliver, Álex, Moyano, Socías, Pelegrí, Dani Guillén, Dani Martí, Héctor Bueno, Curro, Tarradellas, Blanco, Llobet, Aday, Matamala i Manteca.
Altes: cap.
Baixes: Miguélez (lesionat).
Àrbitre: García Cabrera (col·legi de Tenerife).
Camp: Municipal de Santo Domingo (El Viso del Alcor), 20.30 hores.
Ràdio: RTV (91.6 FM)

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra l’Alcoyano al Narcís Sala. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 2,50 euros per euro apostat, l’empat a 3,10 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 2,50 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS