A per una victòria amb premi extra

El primer equip s’enfronta demà al vespre al Narcís Sala (20.30 hores) al Real Murcia conscient que, en cas de triomf, el següent rival de la copa del Rei seria un equip UEFA o Champions. Matamala és l’única baixa de l’equip, que té els dubtes de Dani Guillén i Manteca, tots dos amb molèsties musculars.

Un pas més i un equip gran pot visitar el Narcís Sala. Conscients d’això, però també de que el Murcia és un rival difícil que de ben segur no posarà les coses gens fàcils, el Sant Andreu espera treure demà un resultat favorable per poder enfrontar-se en la propera semifinal, ja a doble partit, amb un equip UEFA o Champions. «Afrontem el partit sabent que el Murcia és un dels millors equips de la categoria, però sabent que si passem, ens pot tocar un equip UEFA o Champions i és il·lusionant que puguin venir aquests jugadors al nostre camp», explica el segon entrenador del Sant Andreu, Carles Claramunt.

Després d’haver jugat les darreres dues eliminatòries lluny del Narcís Sala, la sort va voler que el tercer partit, el decisiu, es jugués com a locals: «Ens toca a casa i ens fa molta il·lusió, tenim moltes ganes i sabem que tenim opcions de passar», diu Claramunt. El Murcia, el rival de demà, és un equip que fins fa poc menys de tres mesos jugava a segona divisió A i, per tant, és un dels conjunts cridats a lluitar per una de les quatre places d’ascens a la categoria de plata del futbol estatal. «Tot i haver baixat, hi ha jugadors que s’han quedat i, per tant, tenen experiència a segona A», comenta el segon entrenador andreuenc.

Claramunt espera que l’afició respongui i el Narcís Sala sigui el de les grans ocasions. «Estem a un pas de veure al nostre estadi un equip dels grans, ells ho saben, així que tot el suport que puguem rebre serà una ajuda important.»

Sis visites, sis victòries
El Sant Andreu ha rebut sis cops la visita del Murcia en la lliga (tres vegades a segona i tres més a segona B). I de totes elles n’ha sortit victoriós. «Esperem que demà siguin set», explica Claramunt entre rialles.

Temporada Categoria Resultat
1969-1970 2a UESA 1-Murcia 0 (*)
1972-1973 2a UESA 3-Murcia 2
1975-1976 2a UESA 4-Murcia 0
1992-1993 2a B UESA 2-Murcia 1
1994-1995 2a B UESA 1 – Murcia 0
1996-1997 2a B UESA 2-Murcia 1
(*) el partit es va jugar a Sarrià per les obres de construcció del Narcís Sala

Matamala segueix sent baixa
El davanter no s’ha pogut recuperar a temps dels seus problemes al genoll i tampoc es podrà vestir de curt demà al vespre. Dani Guillén i Manteca, que arrosseguen molèsties musculars ararn del partit de diumenge passat a Dénia, seran dubte fins a última hora. El tècnic, Natxo González, com és costum en els partits a casa, ha convocat a tota la plantilla.

CONVOCATÒRIA: Morales, Oliver, Álex, Moyano, Socías, Pelegrí, Raúl, Dani Guillén, Uri, Dani Martí, Héctor Bueno, Xavi Moro, Curro, Tarradellas, Blanco, Llobet, Aday, Miguélez, Joel i Manteca.
Altes: cap.
Baixes: Matamala (lesionat).
Àrbitre: González González (col·legi balear).
Camp: Narcís Sala, 20.30 hores
Ràdio: RTV (91.6 FM)

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Real Murcia al Narcís Sala. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 2,80 euros per euro apostat, l’empat a 3.10 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 2,25 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS