A seguir en la bona línia

L’inici de lliga del Sant Andreu, en el que ha sumat sis punts dels sis possibles, ha fet que els quadribarrats siguin colíders, juntament amb l’Orihuela. Demà visita el Narcís Sala el Santboià, un equip recent ascendit a segona B. Per aquest partit són baixa Xavi Moro i Matamala.

Després de la desil·lusió que va significar caure eliminats en la copa del Rei, torna la lliga, una competició en la que el primer equip ha començat molt fort. «Hem tingut molts partits i no hem tingut temps per assimilar ni el bo ni el dolent de tot plegat. Demà torna la lliga i amb ganes de que arribi, de que guanyem, de que passi i que la setmana vinent sigui normal», explica el tècnic andreuenc, Natxo González.

I és que, des que va començar a competir oficialment, l’equip ha jugat dos partits per setmana: «Jugar diumenge i dimecres és bo, però per una altra banda només entrenes per recuperar, no pots treballar i consolidar nous conceptes i treballant altres coses, únicament busques recuperar per estar al cent per cent en el següent partit», afirma l’entrenador. Sobre el partit de demà, el tècnic espera que sigui un matx «obert», fet que permetrà a l’equip tenir més opcions de cara a porteria. «Ayats diu que vindrà a jugar. Em sembla molt bé, perquè veurem un bon partit», destaca l’entrenador.

Per demà, Natxo té les baixes de Xavi Moro i de Matamala per lesió, mentre que Manteca serà dubte fins a última hora per unes molèsties a l’adductor.

El record de 3a divisió
El Sant Andreu es va enfrontar al Santboià a tercera divisió, ara fa tres temporades. Els del Baix Llobregat, llavors entrenats per Miguel López, van ser l’únic equip capaç de guanyar als quadribarrats en els dos enfrontaments de la lliga regular:«És veritat. Ja me’n recordo! També fa temps i la rancúnia, ben  entesa, això sí, és menor, però està present», diu Natxo, que explica: «El Santboià és equip que em cau bé, d’aquests clubs que guardes bons records malgrat els resultats.» El de demà serà també un bon duel entre dos bons porters: Morales i Leva. «Leva, cada cop que he jugat contra ell, l’hem fet internacional, a veure si treu una mica el peu de l’accelerador», comenta Natxo entre rialles, a la vegada que afirma: «És un gran porter.»

A repetir l’ambient de dimecres
Mica en  mica la Grada Jove va funcionant cada dia millor i dimecres passat, els aficionats van oferir una mostra del que són capaços de fer per animar a l’equip. «Tant de bo fos així cada diumenge. A més del nombre de gent, l’ànim i la sensació que va donar. La copa del Rei té alguna cosa especial, era un partit en què venia un equip important, teníem la possibilitat de trobar-nos amb un equip gran, i la gent va estar molt animada. A veure si aconseguim que sigui així cada diumenge», conclou Natxo.


CONVOCATÒRIA:
Morales, Oliver, Álex, Moyano, Pelegrí, Socías, Raúl, Dani Guillén, Uri, Dani Martí, Héctor Bueno, Curro, Aday, Tarradellas, Blanco, Llobet, Miguélez, Manteca i Joel.
ALTES: cap.
BAIXES: Matamala  i Xavi Moro (lesionats).
ÀRBITRE: Ocón Arraiz (col·legi de La Rioja).
CAMP: Narcís Sala, 17 hores.
RÀDIO: RTV (91.6 FM).

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Santboià al Narcís Sala. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 1,40 euros per euro apostat, l’empat a 3,75 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 7 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS