Acord amb el Santboià pel preu de les entrades

aficio_ponferrada_lateral_2_120.jpg.jpgEl Sant Andreu i el Santboià han arribat a un acord per pactar els preus de les entrades per als socis d’ambdues entitats. Aquest diumenge, els socis del Santboià que presentin el carnet a les taquilles del Narcís Sala pagaran 10 euros i, en la segona volta, el mateix succeirà al Joan Baptista Milà amb els abonats andreuencs que es desplacin.

Els abonats del Sant Andreu i els socis del Santboià gaudiran aquesta temporada de preus especials per veure els seus equips en els dos partits en què s’enfrontin. La iniciativa, proposada per la Junta Directiva andreuenca, ha estat ben rebuda per part de la directiva del club del Baix Llobregat i així, ja aquest diumenge, els socis del Santboià que vinguin al Narcís Sala i presentin el seu carnet de soci a les taquilles pagaran 10 euros per una entrada de general en comptes dels 15 que paga el públic en general. El mateix passarà en la segona volta amb els abonats andreuencs que vagin al Joan Baptista Milà.

Des del club també es treballa per poder arribar a aquest acord amb d’altres clubs com ara el Lleida, equip amb el que el Sant Andreu s’enfrontarà la propera setmana i amb qui ja s’han començat les negociacions.

D’altra banda, des de la Unió Esportiva Sant Andreu aprofitem per felicitar al president del Santboià, el senyor Ramon Andreu, per la seva recent paternitat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS