Álex Cacho s’entrena amb normalitat

El jugador, que ahir durant el partit de copa contra el Real Murcia va rebre un cop al cap i es va desorientar, s’ha entrenat avui amb la resta del grup després que ahir els metges li fessin les proves pertinents per descartar qualsevol tipus de lesió. Álex estarà doncs, a disposició del tècnic, Natxo González, per al partit d’aquest diumenge.

El lateral dret va haver de ser substituït per Socías ahir a la mitja part del partit de copa del Rei que enfrontava als andreuencs amb el Real Murcia per un cop que va rebre al cap i que el va fer desorientar-se.

En acabar el partit, es va decidir, per precaució, portar-lo a l’hospital per tal que els metges li fessin les proves pertinents. Un cop comprovat que tot estava bé, el jugador ja s’ha entrenat aquest matí amb total normalitat amb la resta del grup i, en principi, estarà a disposició del tècnic, Natxo González, per al partit de lliga que aquest diumenge jugarà el Sant Andreu contra el Santboià a casa.

Més en

Prèvia Femení B

Premsa28 de febrer de 2020

Partit important contra un rival directe

Premsa28 de febrer de 2020

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020