El primer equip s’ha pres la revenja del que va passar la temporada passada al Municipal de Bintaufa i ha superat a l’Sporting Mahonés amb gols d’Héctor Bueno, de penal, i de Miguélez. Després de sis partits, els andreuencs segueixen invictes i es refermen en el lideratge.

El partit ha començat gairebé com va acabar el matx davant el Badalona a casa, amb un penal a favor quan tot just s’havien jugat dos minuts. A Maó, a diferència de dimecres, que Miguélez va agafar la responsabilitat, ha estat Héctor Bueno l’encarregat de xutar-lo i, si bé Moso li ha endevinat les intencions en primera instància, el mig ha aprofitat el refús del porter per llançar-li la pilota al pal contrari i aconseguir, així, avançar l’equip en el marcador (2′).

El gol ha fet que el partit, tot i que la gespa no estava en les millors condicions, s’obrís, i els dos conjunts han gaudit d’ocasions de veure porta. Mourad, amb un xut des de fora de l’àrea (13′) ha intentat empatar el partit, però el seu xut ha sortit a l’esquerra de la porteria de Morales. A l’altra àrea, Aday ha provat sort amb una rematada que la defensa local ha enviat a córner (15′). Pedro García ha volgut aprofitar una passada llarga i, tot i que la seva rematada ha sortit fora, l’àrbitre ha anul·lat la jugada per fora de joc del davanter del conjunt balear (17′). El camp ha obligat als equips a practicar joc directe, i el Sant Andreu ha estat a punt de fer el segon amb opcions d’Aday, Joel i Tarradellas.

Marcos ha intentat fer el típic gol de l’ex quan Canario li ha centrat la pilota, si bé la seva rematada, massa creuada, ha sortit fora de banda (29′). I just abans del descans, un contraatac de llibre del Sant Andreu, l’ha centrat Joel i l’ha rebut Tarradellas dins l’àrea, s’ha regirat i ha vist a Miguélez que arribava tot sol des del darrera i, amb un toc subtil, ha superat a Moso per segon cop i, així, ha aconseguit el seu cinquè gol de la temporada (38′).

Tot just sortir de vestidors i, a la sortida d’un córner, l’Sporting Mahonés podria haver retallat distàncies amb una rematada de Jeroni (46′), si bé l’àrbitre havia invalidat la jugada abans que Socías refusés el perill. Els balears han intensificat la pressió sobre la porteria de Morales, però  entre el porter i la defensa van aturar les embestides dels locals. Trujillo, tot just sortir substituïnt Pedro García, ha xutat una falta que ha marxat per sobre del travesser de la porteria de Morales (63′). I és que el Sant Andreu, després del descans, no ha sovintejat gaire l’àrea de Moso, malgrat que els menorquins, tot i tenir més arribades, tampoc han tingut cap excessivament clara.

Morales també ha evitat que Trujillo retallés distàncies quan Marcos li ha deixat una pilota en profunditat, però el porter andreuenc, molt atent, ha refusat llençant-se al terra (77′). A les acaballes, Mourad ha cengrat una pilota i Jeroni ha renatat des de dins de l’àrea petita, si bé el seu cop de cap ha marxat a l’esquerra de la porteria de Morales (79′).

En els darrers minuts, el Sant Andreu ha pressionat i ha tancat a l’Sporting Mahonés en el seu camp. I així, Luis Blanco ha recollit una passada de Miguélez que ha rematat buscant el tercer, però Moso ha blocat (88′). El Sant Andreu ha acabant jugant amb deu després que Tarradellas rebés l’entrada de dos jugadors de l’Sporting Mahonés i hagués de retirar-se del terreny de joc amb molèsties al genoll quan ja s’havien fet els tres canvis.

SPORTING MAHONÉS 0
SANT ANDREU 2
SPORTING MAHONÉS:
Moso, Raül Capó, Jeroni, David Sánchez (Miquel Capó 75′), Martí Noceras, Moyano, Mourad, Canario, Rubén Carreras (Iray 75′), Marcos i Pedro García (Trujillo 62′).
SANT ANDREU: Morales, Álex (Pelegrí 82′), Socías, Moyano, Dani Guillén, Héctor Bueno, Curro, Tarradellas, Aday (Blanco 77′), Miguélez i Joel (Manteca 70′).
GOLS: 0-1 (2′) Héctor Bueno, de penal. 0-2 (38′) Miguélez.
ÀRBITRE: Bernal Moreno (col·legi valencià). Targetes grogues: al local Marcos, i als visitants Aday i Héctor Bueno.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS