El primer equip ha marxat aquest migdia cap a Dénia per enfrontar-se, demà (18 hores) al líder de la categoria després d’una jornada. Miguélez, que ja s’ha recuperat d’un cop al peu, torna a la convocatòria de la que cau, per molèsties al genoll, Matamala. El partit es podrà veure a la pantalla gegant que ha organitzat Esplais pel Món.

Després de saber que dimecres el primer equip s’enfrontarà al Murcia en la tercera eliminatòria de la copa del Rei, demà toca tornar a centrar-se en la lliga. El rival d’aquest cap de setmana és Dénia, que ha passat aquesta setmana líder del grup III un cop va guanyar per 1-3 a l’Atlétic Balears fa set dies. «Crida l’atenció, perquè l’Atlétic Balears ha fet un bon equip i té un bon pressupost i el Dénia tot el contrari. Però no és cap sorpresa després de la temporada passada», explica el tècnic, Natxo González.

L’entrenador remarca que l’objectiu de l’equip és tornar de Dénia amb els tres punts: «Només pensem en demà. Sinó caurem en un error. La copa és un al·licient, però la copa és el més important. Anem a Dénia amb tot i a guanyar.» A més, des que ell ocupa la banqueta andreuenca, els quadribarrats no han pogut passar de l’empat el Camp Nou de Dénia: «És un camp complicat, difícil, incòmode. Serà difícil, però també eren incòmodes l’Alcalá i Gandia i els vam treure endavant.»

Del rival de demà, el tècnic destaca els canvis que han fet aquest estiu i el bloc que formen: «Han canviat bastant l’equip. Tenen un parell de baixes importants, com són Mendoza i Manolo Bueno. Individualment no tenen a jugadors tan desequilibrants que l’any passat, però sempre és un equip bastant compacte», afirma Natxo.

Matamala, única baixa
El davanter Roger Matamala ha caigut aquesta setmana de la convocatòria a causa d’unes molèsties al genoll que arrossega del partit de copa de dimecres. Per contra, Miguélez, que es va perdre aquell enfrontament per un cop al dit del peu, torna a entrar a la convocatòria i aquest migdia ha marxat en autocar a la resta de companys cap a Dénia.

Pantalla gegant per veure el partit
L’entitat sense ànim de lucre Esplais pel Món, amb la col·laboració del club, organitzara demà una pantalla gegant per tal que els aficionats andreuencs puguin veure plegats el partit al teatre de Sant Pacià (carrer Sòcrates cantonada carrer de les Monges). Recordem que per entrar no es cobrarà entrada, però es demanarà una consumició mínima. Els beneficis que s’obtinguin es destinaran íntegrament al projecte Jordània que fa tres anys va posar en marxa l’entitat.

CONVOCATÒRIA: Morales, Oliver, Álex, Pelegrí, Moyano, Socías, Dani Guillén, Curro, Héctor Bueno, Dani Martí, Aday, Tarradellas, Blanco, Miguélez, Joel i Manteca.
ALTES: Miguélez (lesionat).
BAIXES: Matamala (lesionat).
ÀRBITRE: López López (col·legi de Castella la Manxa).
CAMP: Camp Nou, 18 hores
RÀDIO: RTV (91.6 FM)
TV: Canal 33

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Dénia al Camp Nou. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 2,625 euros per euro apostat, l’empat a 3 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 2,40 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS