Bon debut del Juvenil A en la seva visita al camp del Mollet (2-3). Sempre és positiu començar la lliga amb una victòria, i més encara si és a domicili. I així va ser, encara que amb més dificultats de les previstes quan va finalitzar la primera meitat amb avantatge visitant 0-2. Geri, Víctor i Héctor van ser els golejadors.

Durant el primer període, l’equip andreuenc es va mostrar molt segur en las tasques defensives, sense concedir espais i ocasions a l’equip local, i al mateix temps, letal en les seves arribades al àrea contrària. Primerament en una gran jugada al contraatac, amb una excel:lent assistència d’Héctor i una perfecta definició de Geri, i poc abans d’arribar al descans, amb un gran gol de Víctor des de fora del àrea.

Però en la segona meitat van començar les dificultats. Encara que la sensació era de tenir el partit perfectament controlat, el Mollet va treure partit d’una jugada a pilota aturada penjada sobre la nostra àrea i pentinada per un davanter local reduint l’avantatge visitant poc després de començar el segon període. I mancant 20 minuts per al final, arribava la igualada en una jugada desgraciada, en aprofitar els locals una indecisió entre el porter i la defensa del Sant Andreu.

El positiu va ser que l’equip no es va enfonsar, sinó tot el contrari, va saber reaccionar per portar-se la victòria. Quan faltaven 8 minuts per acabar el temps reglamentari, en una jugada que va acabar amb l’expulsió del porter del Mollet, després de sortir fora del àrea i evitar amb la mà una clara ocasió de gol. La falta des de la frontal va ser transformada en gol per Héctor amb un llançament perfecte i ajustat al pal.

El proper dissabte, 11 de setembre, a les 18 hores, el Juvenil A jugarà al Narcís Sala davant el Cornellà B, en el que serà la seva estrena com a local aquesta temporada.

MOLLET 2
JUVENIL A 3
MOLLET:
Xavi, Aleix (Kevin), Corchuelo, Eric, Héctor, Sergio (Mickael), Borja (Dani), Guillem, Caballero, Arnau (Juanmi) i Edgar (Àlex).
JUVENIL A: Marc, Nemo, Javi, Sergio, Alejandro, Iván (Pepe), Héctor, Carles, Víctor (Jesús), Geri (Xavi) i David (Sebas). 
GOLS: 0-1 Geri. 0-2 Víctor. 1-2 Héctor. 2-2 Álex. 2-3 Héctor.
CAMP: Municipal Germans Gonzalvo. Sol, forta calor i graderia plena.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS