Dimecres només seran vàlids els abonaments d’aquesta temporada

Per al partit de copa del Rei davant el Murcia no seran vàlids els carnets de la temporada passada. Els abonats que vulguin accedir a l’estadi ho hauran de fer amb l’abonament de la present temporada. Això també afecta al futbol de base, que necessitarà el passi d’aquest curs per accedir al Narcís Sala.

Per accedir aquest dimecres al Narcís Sala per veure el partit de la tercera ronda de la copa del Rei davant el Murcia seran necessaris els abonaments d’aquesta temporada, la 2010/2011. Així doncs, tots aquells abonats que encara no hagin anat a renovar el seu abonament hauran de passar-se per les oficines a retirar-lo si volen presenciar en directe a l’estadi el partit de copa del Rei de demà passat.

De la mateixa manera, els passis de família del futbol de base també hauran de ser els de la present temporada, quedant anul·lats els de la campanya anterior. Aquelles famílies que van fer la inscripció durant els mesos de juny i de juliol poden passar-se per les oficines a recollir el seu carnet.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS