Dolorosa derrota del Juvenil A a Reus per la mínima

Els andreuencs van caure derrotats a domicili davant el Reus en el tercer partit d’aquesta temporada. Jordi Camí va gaudir d’un penal en els darrers minuts que hauria igualat la diana del reusenc Sergi, però el seu llançament va sortir per sobre del travesser.

Partit molt igualat, però decidit pel major ímpetu dels locals que van disposar de les millors ocasions, la majoria d’elles solucionades per les bones intervencions del porter visitant Eric. El Sant Andreu ho va intentar sense sort i sense encert en els metres finals, on gairebé sempre es va imposar la ferma defensa del Reus.

Durant el primer període els locals no van treure profit de les seves oportunitats, gairebé totes elles a pilota aturada, mentre els intents dels quadribarrats gairebé sempre es diluïen en arribar a la frontal de l’àrea. El Sant Andreu amb prou feines va crear perill en aquest primer període que va finalitzar amb l’empat inicial.

La segona meitat va començar molt semblant a com es va desenvolupar la primera, fins que en el minut 55, Sergi aprofitava una pilota en llarg per, després de retallar dins de l’àrea a un defensa visitant, batre per baix a Eric, posant en el marcador el que seria el definitiu 1-0.

Des d’aquest moment, els locals van baixar el seu ritme ofensiu, van retrocedir per defensar el seu avantatge i el Sant Andreu va intentar anar-se més cap amunt, arribant a gaudir d’un parell de bones ocasions per part de Xabi i Sebas. Però la gran oportunitat per aconseguir la igualada va arribar a dos minuts per a la conclusió del partit. Una bona internada de Jordi Camí per la banda dreta va ser tallada amb falta quan encarava amb perill dins de l’àrea. L’àrbitre va xiular penal, però desafortunadament, el llançament del mateix Jordi Camí es va marxar desviat per sobre del travesser, esfumant-se així l’última oportunitat d’endur-se algun punt de Reus.

No cal baixar els braços, cal seguir treballant i mantenir-se com un grup unit per poder seguir competint amb garanties en aquesta complicada categoria que és la Lliga Nacional Juvenil. Aquest cap de setmana, el rival que visitarà el Narcís Sala és el Prat.

CF REUS DEPORTIU 1
JUVENIL A 0
CF REUS DEPORTIU:
Damià, Martell, Ignasi (Maduell),Denis, Barragán, José, Martí, Édgar (Manel), Sergi (Joan), Geri (Felipe) i Dani.
JUVENIL A: Éric, Oriol Nomen (Peter), Xavi, Jilmar, Sergio, Pepe, Carles, Iván (Camí), Jesús (Sebas), Héctor i Víctor (Gerard)
GOLS: 1-0 (55’) Sergi.
ÀRBITRE: Otal González. Targetes grogues: als locals Martell, Martí, Geri i Felipe, i als visitants Oriol Nomen i Iván.
PÚBLIC: uns 150 espectadors al Municipal del CF Reddis.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS