El Femení A clou la pretemporada amb un nou triomf

El Femení A va tancar el passat diumenge la pretemporada amb una victòria a camp del Vic, un dels altres equips que es trobarà en la lliga que diumenge vinent comença. Així doncs, en els tres partits que han jugat, les noies d’Oriol Casadevall han sumat dos triomfs i un empat.

El partit va començar amb un bon inici de les visitants, que van sorprendre en ritme i col·locació al Vic i així a més de tenir la possessió de la pilota també arribaven amb facilitat a porteria contraria sobretot amb Mar i Nerea per les bandes.

El primer gol de la tarda va ser obra de Carla, un de gol olímpic d’aquells que es recorden durant temps que feia justícia al que es desenvolupava al camp. Amb aquest golàs es va arribar al descans.

En la segona meitat, les andreuenques aprofitaven una errada de la portera local per fer pujar el 0 a 2 al marcador. Un resultat que donava tranquil·litat i, encara que les locals van millorar en aquest segon temps, en cap moment van posar en perill la victòria de les andreuenques. El  gol de les osonenques va arribar quan quedava tan sols un minut per disputar-se.

Així doncs, el Femení A tanca la pretemporada amb dues victòries i un empat, resultats que esperem donin confiança a l’equip per afrontar tan dura temporada que el proper cap de setmana comença al camp del Sant Gabriel.

UE VIC 1 – ST ANDREU 2

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS