El Femení A debuta a Nacional amb victòria

Brillant debut del Femení A en la nova categoria aconseguint els tres primers punts a camp del Sant Gabriel. Les andreuenques van saber sobreposar-se al gol inicial de les locals i a jugar en inferioritat numèrica i, amb dos gols de Kaky, el segon en el temps afegit, van aconseguir una important victòria.

El partit va ser intens de principi a fi, amb un Sant Gabriel millor en la primera meitat i un Sant Andreu millor en la segona. En els primers minuts, els nervis pel debut es van fer notar i així les quadribarrades no van aconseguir la tenir la pilota i veien com les locals sempre s’anticipaven. La primera meitat va ser de clar domini local amb algunes ocasions clares i tan sols esporàdicament les visitants van arribar a porteria contraria.

En la represa tot va ser diferent, alguns ajustaments van fer que el domini i la pilota passessin a mans del Sant Andreu i les quadribarrades es van veure clares dominadores d’aquests minuts inicials, però coses del futbol, quan més clar es veia el domini visitant, en una contra va arribar el gol del Sant Gabriel i just cinc minuts després, Leny era expulsada.

Això, òbviament dificultava molt els 35 minuts que quedaven per disputar-se, però l’equip va continuar igual, més intens, molt ben col·locat i gaudint d’arribades i així, en una d’aquestes, Kaky va aconseguir empatar el partit. A partir de llavors, el partit va canviar, va ser de tu a tu amb ocasions per les dues bandes ,i quan semblava que l’empat seria el just resultat final, novament Kaky va fer el gol del triomf, el que feia sumar els tres punts que han estat un premi a l’esforç de totes les noies.

Bon inici que l’equip espera confirmar la setmana vinent contra l’Athletic Jesús d’Eivissa en el que serà el primer partit a Nacional al Narcís Sala.

SAN GABRIEL 1
SANT ANDREU 2
SANT ANDREU:
Sílvia, Loli, Carla, Mariona, Kaky, Pidi, Visa (Marta 46′), Sara (Mireia 73′), Nat, Lenny i Mar (Lidia 85′).
Gols: 1-0 (56′). 1-1 (Kaky 64′). 1-2 (Kaky 91′).
Targetes grogues: a Kaky i Pidi. Targetes vermelles: a Lenny (61’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS