El Juvenil A no baixa el ritme

El Juvenil A va aconseguir davant l’AE Prat tres punts importants i molt merescuts, en un partit intens i disputat fins a l’últim minut. Un gol de penal d’Héctor al minut 60 va fer justícia a l’esforç i la lluita dels joves jugadors andreuencs, que es mantenen invictes.

L’inici de partit va ser elèctric. No s’havia complert ni un minut quan una gran jugada de Carles per la banda dreta va acabar amb un xut ajustat desviat a córner pel porter. I sense temps per recuperar l’alè, Víctor controlava una pilota al lateral de l’àrea gran, tot i que la seva rematada s’estavellava espectacularment en el travesser. Dues grans jugades que podrien haver fet planer el camí cap al triomf.

Però amb el pas dels minuts els visitants van aconseguir anivellar el partit i les jugades de perill es van alternar en ambdues porteries abans del descans. Tot i això, cap dels dos conjunts va ser capaç de bellugar el marcador abans del pas pels vestidors.

En la segona meitat, els locals van tornar a sortir amb força i en una bona acció ofensiva de Carles, aquesta vegada per la banda esquerra, va aconseguir desbordar al seu marcador amb claredat, que va arribar tard i va cometre una clara falta dins de l’àrea. No va dubtar l’àrbitre a assenyalar la pena màxima, que Héctor va anotar ajustant el seu llançament al pal dret de la porteria.

A partir de llavors van arribar bons moments de joc del Sant Andreu, potser els millors del partit, generant bones opcions que podrien haver sentenciat el partit. Desafortunadament no va arribar aquesta sentència, i l’equip visitant es va mantenir viu i amb possibilitats fins al final, arribant a disposar d’un parell de bones ocasions per aconseguir la igualada. I així es va arribar al final, després d’un últims minuts molt travats, amb moltes interrupcions, un temps afegit interminable i la lesió d’un jugador del Prat, Borja,  que esperem i desitgem no revesteixi gravetat.

Objectiu complert, tres punts importants per a l’equip, aconseguits amb molt esforç i molta lluita. Parafrasejant a gran Al Pacino en la pel·lícula “Un Diumenge Qualsevol”, diríem que va ser una merescuda victòria aconseguida “Polzada a polzada, jugada a jugada, fins al final”. La setmana que ve espera un os dur de rosegar, el Barça a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

JUVENIL A 1
AE PRAT 0
JUVENIL A:
Gabri, Nemo, Javi, Sergio, Jilmar (Eric), Héctor, Pepe, Iván (Sebas), Carles (Xavi), Jordi (Sergi) i Víctor (Alejandro).
AE PRAT: Víctor, Aitor (Piti), Iván, Ángel, Robledo, Borja (Didac), Steven, Cristian (Juanda), Aarón, Javi (Aleix) i Roger.
GOLS: 1-0 (60’) Héctor, de penal.
ÀRBITRE: Ávalos. Targetes grogues: als locals Iván, Xavi, Álex i Sergio, i als visitants Roger, Piti i Ángel.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS