El Sant Andreu estarà present a la Diada

Com cada any, la Unió Esportiva Sant Andreu farà demà, dissabte 11 de setembre, l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova. Enguany, el club vol que els aficionats i seguidors també hi participin i per això emplaça a tots els seguidors a que demà es posin la quadribarrada i facin l’ofrena tots plegats.

La Unió Esportiva Sant Andreu participarà un any més de manera activa en els actes que se celebren per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. I aquest any, amb la novetat que el club vol que en la tradicional ofrena al monument de Rafael Casanova hi participi l’afició quadribarrada.

L’expedició andreuenca l’encapçalarà el president adjunt, Juan Carlos Campos, a més d’altres membres de la Junta Directiva de la Junta d’Accionistes, de dos jugadors del primer equip -el capità, Dani Martí, i José Miguel Morales-, i de diversos nens del futbol de base quadribarrat.

Tots aquells seguidors que vulguin fer l’ofrena amb el club s’ha d’apropar a la cruïlla de la Ronda de Sant Pere amb el carrer Bruc demà, dissabte, a les 9.30 hores vestits amb la samarreta quadribarrada. Us hi esperem!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS