El Sant Andreu fa la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova

Cap a les 10 del matí, la Unió Esportiva Sant Andreu ha fet, com cada any, l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. Jugadors del primer equip i del futbol base, directius, treballadors i aficionats han estat presents, formant una comitiva d’una seixantena de persones.

La Unió Esportiva Sant Andreu ha demostrat un cop més el seu compromís amb Catalunya participant activament aquest matí en els actes de celebració de la Diada Nacional. El club quadribarrat ha fet, com cada 11 de setembre, l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova aquest matí, cap a les 10. En l’acte, que enguany estava obert a tota l’afició, han participat una seixantena de persones.

Per part de la directiva, han assistit el president adjunt, Juan Carlos Campos, a més de Ferran Gonyalons, Xavi Miralles, Adrià Giménez i Gerard Molins. En representació del primer equip, han participat de l’acte el capità, Dani Martí, i el porter, José Miguel Morales.

A més, també hi ha hagut una nodrida presència del futbol de base andreuenc, amb representació de pràcticament totes les categories. Del Juvenil han assistit Xavi Ponce i Ivan Santiago; del Femení, Sara Nassim i Vanessa Quesada; de l’Infantil Joan Cots i Gerard Gonyalons; de l’aleví, Marc Asunción i Víctor Batlle i, del benjamí, Ivan Cabrerizo i Adrià Cuevas.

L’afició també ha estat present, igual que molts dels pares del futbol de base, que tampoc s’han volgut perdre l’ofrena floral. El president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, s’ha volgut afegir a la comitiva andreuenca en el moment de fer l’ofrena.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS