El teatre de Sant Pacià vibra amb el Sant Andreu

Prop d’uns 150 seguidors andreuencs es van aplegar ahir a la tarda al Teatre de Sant Pacià de Sant Anderu per veure en directe el partit que el primer equip va jugar –i guanyar- al camp del Dénia. Si bé durant la primera part l’afició va patir una mica, en la segona l’alegria es va fer patent després del gol de Miguélez.

La iniciativa de l’entitat sense ànim de lucre Esplais pel Món, amb la col·laboració del club, va ser tot un èxit. Prop d’uns 150 seguidors andreuencs es van aplegar ahir a la tarda al Teatre de Sant Pacià per veure el partit que el primer equip va jugar contra el Dénia a domicili a través d’una pantalla gegant.

Els seguidors, que van viure la sortida de vestuaris dels jugadors escoltant l’himne andreuenc, van patir una mica durant la primera part veient que l’equip no marcava cap gol, però tot just començar la segona part, el gol de Miguélez va fer que els aficionats s’aixequessin de les seves cadires. La diana va ser celebrada amb la mateixa música amb la que se celebren els gols al Narcís Sala. No era per a menys! A partir de llavors, la banda sonora que va acompanyar al partit van ser crits i càntics d’alegria en clau andreuenca.

Esplais pel Món destinarà els beneficis al projecte Jordània que fa tres anys que van posar en marxa i que, de moment, ha aconseguit crear dos esplais, un a Anjara i un altre a Jerash.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS