Els abonats andreuencs només pagaran 10 euros a Lleida

Com ja va passar la setmana passada amb el Santboià, la Unió Esportiva Sant Andreu ha arribat a un acord amb el Lleida per pactar els preus de les entrades d’ambdues entitats. Així, els abonats andreuencs que ensenyin a les taquilles del Camp d’Esports el carnet només pagaran 10 euros.

La iniciativa, proposada novament per la Junta Directiva andreuenca, ha estat ben rebuda per part de la directiva dels del Segrià i així, ja aquest diumenge, els socis del Sant Andreu que es desplacin a Lleida i presentin el seu carnet d’abonat a les taquilles pagaran 10 euros per una entrada de general. En la segona volta, els socis del Lleida es beneficiaran del mateix descompte al Narcís Sala.

Més en

Ferran Jutglà causa baixa

Premsa23 de maig de 2019

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019