Els jugadors ja han triat els seus dorsals

El primer equip, a l’igual que les dues temporades passades a segona B, també ha comunicat a la Federación Española de Futbol (RFEF) que enguany els jugadors tornaran a portar dorsals fixes a les samarretes. Durant la passada pretemporada cada jugador va triar el número que volia lluir.

Els jugadors del primer equip lluiran novament aquesta temporada, com ja va passar en les dues anteriors campanyes, dorsals fixes a la samarreta. Abans de començar el curs, cada jugador va triar quin número volia portar a l’esquena i el club va enviar a la RFEF la llista amb els 21 dorsals assignats.

Respecte els jugadors que continuen de l’any passat, gairebé tots repeteixen dorsal, a excepció d’Aday, que deixa el 16 per agafar el 9, Miguélez, que del 20 passarà a lluir el 10, i de Tarradellas, que canvia el 18 per l’11.

El llistat de dorsals dels jugadors quadribarrats queda configurat de la següent manera.

1 Oliver
2 Raúl
3 Pelegrí
4 Moyano
5 Socías
6 Dani Guillén
7 Joel
8 Xavi Moro
9 Aday
10 Miguélez
11 Tarradellas
13 Morales
14 Héctor Bueno
16 Álex
17 Llobet
18 Uri
19 Matamala
20 Curro
21 Blanco
22 Dani Martí
23 Manteca

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS