Empat sense gols en el segon compromís de pretemporada

En el segon partit de pretemporada del femení A, les noies d’Oriol Casadevall van empatar a zero gols davant el Barça, un dels equips amb els que es trobarà a la lliga i a més, un dels conjunts cridats a estar entre els quatre primers a la classificació. Dissabte, darrer partit contra el Vic abans de començar la lliga.

Partit intens, seriós, ben jugat i molt bo per a la preparació del sistema tàctic i la col·locació de les noies, però potser no tan bo per a l’espectador, ja que durant tot el partit va imposar-se el joc al centre del camp, amb poques arribades a les dues porteries. Això va passar per la clara aposta dels dos equips per tenir la pilota.

El partit va tenir una primera meitat més igualada i una segona on la joventut i els dies que es porten de pretemporada va fer que les visitants dominessin mes estona, però les andreuenques en cap moment van perdre la cara al partit, un matx que hagués pogut caure a favor de qualsevol dels dos conjunts.

Aquesta setmana el femení A tanca la pretemporada amb un desplaçament a Vic el dissabte a les 17:00 hores.

FEMENÍ A 0 – BARCELONA B 0

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS