Manteca fa justícia a la pròrroga

El Sant Andreu ha guanyat aquest vespre a l’Alcalá en un partit en el que s’ha arribat a la pròrroga després que l’Alcalá aconseguís igualar en la segona part el gol inicial de Matamala. Demà, a les 13 hores, coneixerem quin serà el rival de la tercera ronda de la copa del Rei, que es disputarà el dimecres 8 de setembre.

Les coses s’han posat molt i molt bé en els primers minuts de la primera part. Al 8’, Dani Martí li ha passat la pilota a Matamala i aquest ha aconseguit superar a Relaño. Era la primera ocasió de l’equip i el Sant Andreu es posava pel davant en el marcador. I més coll avall s’ha posat el partit quan tan sols tres minuts més tard Nandi era expulsat després d’una agressió a Morales.

Amb superioritat numèrica, els andreuencs han pressionat la porteria defensada per Relaño. Dani Guillén ha fet lluir-se al porter dels sevillans (21’) després d’haver fet una gran jugada personal. Els andalusos, i més concretament Mustafá, un dels jugadors més actius en atac, han caigut constantment en fora de joc, fet que demostra la bona coordinació entre els defenses quadribarrats.

Curro ha provat ampliar distàncies amb dos xuts (28’ i 38’) però primer ha topat amb Mustafá i després amb Relaño. Entre els dos intents del mig, Dani Guillén ha centrat buscant Matamala, però la defensa ha desbaratat l’ocasió. A les acaballes de la primera part, Héctor Bueno li ha deixat una pilota a Matamala, que de cap ha rematat fora. Després del pas pels vestidors, l’Alcalá, tot i jugar amb un home menys, ha sortit amb una marxa més que el Sant Andreu. Així, els sevillans han començat a apropar-se amb més perill a la porteria de Morales. I igual que ha passat a la primera part, primer Carrión ha avisat i després ha estat Mustafá (49’) qui ha establert l’empat, superant a Morales després de diversos intents.

El partit s’ha convertit en una anada i vinguda i cap dels dos equips ha semblat fer-se amb el control de la pilota. Mentre a una àrea Aday ha provat sort sense sort (63’), a l’altra punta del camp Morales ha aturat després d’un embolic dins l’àrea (64’). La defensa local ha refusat un xut ben dirigit d’Héctor Bueno i Mustafá ha posat a prova a Morales quan el davanter estava ja sol davant d’ell. A les acaballes, el partit ha baixat d’intensitat i només Blanco ha intentat trencar la igualada amb un bon xut que Relaño ha aturat.

Amb l’empat s’ha arribat a la pròrroga que ha estat relativament plàcida per als andreuencs. Només dos minuts després de treure del centre del camp, Manteca ha tornat a posar als quadribarrats pel davant aprofitant una pilota que la defensa ha rebutjat malament i ha definit a la perfecció (92’).

I tot just set minuts més tard, novament Manteca ha estat més murri que ningú i ha aconseguit el tercer. El davanter català s’ha fet amb la pilota morta dins de l’àrea i ha superat a Relaño, aportant a l’equip la tranquil·litat necessària per afrontar el tram final del partit en el que el marcador ja no ha bellugat.

ALCALÁ 1
SANT ANDREU 3
ALCALÁ:
Relaño, Chía, Pulido, Nandi, Hermosín, Ismael, Ángel Luis, Chema, Mustafá (Toni 88’), Marco García (Pibe 97’) i Carrión (Nacho Fernández 58’).
SANT ANDREU: Morales, Álex, Moyano, Socías, Dani Guillén, Héctor Bueno, Curro (Llobet 80’), Dani Martí, Aday (Blanco 68’), Tarradellas i Matamala (Manteca 68’).
GOLS: 0-1 (8’) Matamala. 1-1 (49’) Mustafá. 1-2 (92’) Manteca. 3-1 (99’) Manteca.
ÀRBITRE: García Cabrera (col·legi de Tenerife). Targetes grogues: als locals Ángel Luis, Pulido i Nacho Fernández, i als visitants Moyano, Héctor Bueno, Blanco, Dani Martí, Dani Guillén i Llobet. Targetes vermelles: directa al local Nandi (11’), al preparador físic del Sant Andreu, Nacho Torreño (75′) i al preparador físic de l’Alcalá, Jose Antonio Asian (101′).
PÚBLIC: uns 450 espectadors al Municipal de San Sebastián.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS