Natxo González: «Cal analitzar el partit i buscar explicacions tècnico-tàctiques»

En la roda de premsa posterior al partit contra el Badalona, el tècnic andreuenc no amagava la seva insatisfacció pel joc que de l’equip, si bé, afegia que havien sumat tres punts molt importants i explicava que el que diferencia els equips grans de la resta és que aconsegueixen guanyar quan no estan tan bé.

Content pel triomf, però el joc de l’equip avui no ha estat massa correcte, oi?
Ha estat malament. Sempre com a entrenador valoro per una banda el resultat, i són tres punts molt importants, i per l’altra la forma d’aconseguir-lo, i aquí la veritat és que no hem estat bé, no hem tingut el control del partit en cap moment, tècnicament hem tingut errors en les passades, en els controls, tàcticament no hem estat bé… crec que ha estat un partit que s’ha guanyat, però que cal analitzar.

L’equip no ha tingut sortida de pilota, no ha tingut possessió. En la primera part ha estat molt ben plantat el Badalona, però en la segona, no sé si abans o després de l’expulsió, ha canviat una mica l’esquema.
Sí. Al davant teníem un rival molt consistent. Amb una línia defensiva i amb dos pivots, com són Sidibe i Xavi Muñoz no és fàcil, i menys en terrenys d’aquestes dimensions. Tens a sis jugadors al darrere, i així és molt difícil trobar espais. I si a això afegeixes que tècnicament no has estat exquisit, doncs lògicament amb tants pocs espais el control se te’n va, te’l recupera el contrari… això és el que ha passat. En el segon temps hem millorat una mica. Era un partit de 0-0 que es decidiria per una situació aïllada.

Pot haver influït que vosaltres juguéssiu el diumenge i que el Badalona, que va jugar dissabte, tingués un dia més de descans?
No ho sé, jo crec que no. Tampoc cal tornar-se boig i buscar explicacions d’aquest tipus. El que cal és analitzar el partit i buscar explicacions tècnico-tàctiques i al rendiment individual. I passar pàgina i, així com l’altre dia ens van anar emprenyats amb l’empat i satisfets amb el joc, avui ens anem contents pel resultat i insatisfets amb el joc. Però com jo sempre dic, quan jugues bé acostumes a guanyar, així que l’important per ser gran és guanyar quan no estàs bé, i avui ha estat un exemple d’això últim.

Et volia preguntar per Hèctor Bueno, que tenia molèsties i que finalment ha quedat fora de la convocatòria.

Està bastant bé. No per competir avui, ja que aquest matí hem estat entrenant una mica per veure com es trobava i no estava al 100%. És un jugador que ho ha jugat pràcticament tot i hem cregut convenient, a més que ell no estava al 100%, donar-li un merescut descans.

Luis Blanco porta els cinc partits sencers. És un jugador important en els teus esquemes.
Òbviament, està jugant pràcticament tot i indudablement és un jugador important. Va venir per ser-ho i ho està sent. Un jugador, a més, molt il·lusionat i amb moltes ganes i això ho transmet a la resta, així que és un exemple per a tots. Per tant, estic molt satisfet pel seu dia a dia i amb el seu rendiment.

Avui ha estat de penal, però Miguélez ja ha igualat els gols de la temporada passada. Quina ratxa porta!
Cal aprofitar-ho! Penal? Miguélez. Falta? Miguélez. Crec que l’anormal entre cometes era el que va passar l’any passat, perquè és un jugador que està acostumat a marcar una mitjana de gols interessant, i aquest any va per aquest camí. En aquest moment està en aquests moments dolços dels davanters, que la que tenen l’encerten i aquesta confiança es trasllada a l’hora de llençar un penal.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS