Natxo González: «En algunes fases hem posat contra les cordes a un gran rival»

En la roda de premsa posterior al partit de copa del Rei contra el Real Murcia, el tècnic andreuenc es mostrava decebut pel resultat, però afirmava que es quedava amb algunes fases del partit en què l’equip havia plantat cara. A més, recordava que això era un al·licient i que ara toca centrar-se en la lliga.

En línies generals ha donat la sensació que el Murcia ha estat un equip superior al Sant Andreu.
Sí, en línies generals ha mostrat una mica el que és, un gran equip, molt consistent, molt fort, molt físic, no exempt lògicament de qualitat. Ha hagut fases. La primera, els primers 15 minuts hem començat molt bé. Després el control del partit ha anat cap a ells, i en el centre del camp, en la disputa i en el cos a cos han estat més poderosos. Al final del primer temps hem patit, hem començat bé el segon, ens han fet el gol i després ha hagut una fase en la que hem perdut el control del partit. En els darrers minuts, hem tret tot el que teníem a dins i hem pogut empatar el partit. En línies generals hem tingut al davant un gran equip, com ja prevèiem.

Us quedeu tocats? Us feia molta il·lusió tenir aquest premi tan gros. Com està anímicament el vestidor?
Sí, ens hem tornat a quedar a les portes. Era una cosa que ens il·lusionava a tots els nivells, però cal reconèixer que ens hem enfrontat a un gran equip i ara només ens queda recuperar-nos i centrar-nos en la lliga, que en definitiva és el més important.

Com has vist a Socías en el lateral. El canvi era per decisió tècnica o perquè Álex ha tingut algun problema?
L’he vist bé. Álex, en una de les darreres rematades ha patit un cop al cap i durant el descans ha perdut la noció. Possiblement ara li anem a fer alguna prova a l’hospital.

Li ha faltat ofici a l’equip donada la situació de la temporada, ja que encara estem al principi?
Nervi, entrar en el partit, ofici… són paraules una mica abstractes. Ja ho he dit, l’equip contrari s’ha mostrat com el que és, un grandíssim equip, el pressupost del qual és quatre cops superior al nostre, té jugadors de segona A i fixeu-vos als que ha deixat fora. Davant hem tingut a un gran rival, però ha hagut algunes fases del partit, i jo em quedo amb això, en les que hem posat contra les cordes. Estic decebut pel resultat, però sent conscient que hem tingut al davant un gran equip i que en alguns moments del partit hem sabut estar a l’alçada. És amb això amb el que em quedo, i sobretot en aquest inici de temporada.

La plantilla està decebuda per al partit següent?
Home, ara ballant no estem! Estàvem molt il·lusionats, perquè sabíem que comportava passar avui. Però això era un al·licient que teníem, una il·lusió, però en definitiva el més important és la lliga regular. Ha estat una trajectòria bonica, avui hem viscut tots un bon partit i això és amb el que jo personalment em quedo.

Per al diumenge conservaràs el mateix onze?
Faré set canvis. Home, tu creus que ara et puc respondre a aquesta pregunta?

M’ha sorprès que sortís aquest onze, ja que porta jugant tres partits en una setmana.
Són decisions que jo prenc com a entrenador perquè crec que són les millors i el diumenge posaré als onze que cregui que estiguin millor, com no pot ser d’una altra manera. Òbviament, tu esperaves un altre onze, ella un altre, ell un altre diferent… segur que si haguéssim posat l’alineació titular aquí cadascú, els que ens coneixen potser no hagués encertat ningú.

Vas dir que si et quedaves aquest any era per tornar a il·lusionar a l’afició. Creus que amb la resposta que ha hagut avui s’està aconseguint?
Home, veníem de quatre triomfs consecutius! Si no ens il·lusiona això, millor que ens quedem a casa. Avui era un partit que a tots ens il·lusionava molt, la copa del Rei té alguna cosa especial, i òbviament avui tots ens marxem a casa una mica tristos. Però repeteixo, això depèn de com es vegi l’ampolla, si mig plena o mig buida. Per a mi la resposta de l’equip avui, en molts moments, davant d’un gran rival i en aquest inici de temporada, ha estat important. Ha estat una prova important en què en alguns moments hem respost bé i en d’altres no tant bé, però a mi això em fa ser optimista.

I mirant a la grada, em referia. Creus que la resposta ha estat positiva?
Sí. És la copa del Rei. És diferent a un partit de lliga. La gent està més animada i ha pressionat més. Tant de bo fos així cada diumenge.

Álex ha tingut algun tipus de molèsties? Estarà disponible per al partit contra el Santboià?
Ho he dit fa cinc minuts. Ha hagut de ser substituït per un cop al cap que l’ha fet perdre una mica la noció del temps, no recordava la jugada i òbviament, en aquests casos el que s’ha de fer és portar-lo a l’hospital i que li facin una prova. A priori no sembla res important, però amb cops així el recomanable és això. Per al diumenge? Veurem com està.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS