Natxo González: «Espero que, amb aquest inici, la gent torni a confiar en aquest equip»

En la roda de premsa posterior al partit contra el Lleida, el tècnic andreuenc lamentava que l’equip s’hagués deixat dos punts en el temps de descompte, però valorava la feina i tot el que havia demostrat l’equip al sempre complicat Camp d’Esports.

Et quedes amb un regust amarg amb l’empat final?
Sí, hi ha dues vessants. Per una banda el resultat, que és una gran putada perquè hem perdut dos punts en el descompte, i per l’altra, la forma d’aconseguir-lo. I amb aquesta última estic super satisfet perquè hem fet un grandíssim partit des del meu punt de vista.

Què ha faltat en aquests cinc minuts per guanyar?
Res, no ha faltat res. Amb cinc minuts de descompte del col·legiat, ells han tingut l’empenta final, que és el normal. A base de joc directe i segones jugades han marcat el gol. A més ha estat Rayo, amb la cama dreta, que no és la seva millor cama, ha enganxat la pilota i ha fet un bon xut i ja està. No crec que ens hagi faltat res; home, si et refereixes a haver-nos anat 0-3 al descans per no haver de patir al final, doncs sí, però no crec el camp estigués en molt bones condicions per al futbol i, tot i això, considero que ho hem fet molt i molt bé.

L’estat de la gespa us ha perjudicat molt?
Home, al final és a sobre d’on juguem. Si la gespa està molt bé, es veurà millor futbol, hi haurà menys passades dolentes i menys relliscades i, quan el camp no està tant bé, lògicament hi ha més errors tècnics, tant nostres com seus.

Trobes exagerat el temps de descompte de cinc minuts que ha allargat l’àrbitre?
Des del meu punt de vista sí, perquè el normal és tres o quatre. A més, tampoc ha hagut excessives pèrdues de temps. Traient l’acció de Curro, que se li han pujat els bessons i que immediatament l’hem tret fora del terreny de joc… és igual, no direm que ens han empatat perquè han descomptat més temps del normal. M’ha semblat excessiu, però no té res a veure amb que ens hagin fet l’empat.

Socías ha jugat de lateral pels problemes físics d’Àlex. Com l’has vist?
Molt bé. Me n’alegro molt per ell perquè ha fet un grandíssim partit. Es va quedar una mica amb la sensació agredolça del partit del Real Murcia que va haver de sortir… però avui molt bé, ha estat com és Socias, en la seva línia de regularitat, així que estic molt satisfet per ell.

Heu començat molt bé la temporada, sobretot després del cop que va suposar el no ascens de la temporada passada. Era complicat després del que va passar.
Sí. Després de la situació que vam viure, un mes després has de tornar a començar, la gent s’ha de tornar a il·lusionar, hi ha molts canvis a l’equip ja que gràcies al treball col·lectiu hi ha molts jugadors que han progressat i han mirat cap amunt… És per això que és molt important començar bé, que l’equip segueixi tenint aquesta il·lusió i aquesta confiança, i més que l’equip, l’entorn. Que l’entorn es torni a il·lusionar perquè en el seu moment semblava que s’acabava el món, era un ara o mai com se sol dir, si aquest any no és quan serà… queda aquest pessimisme que jo espero que, amb aquest inici, que no és més que un inici, la gent torni a mostrar seguretat i confiança en aquest equip.

La presència de Joan Gaspart dóna tranquil·litat a l’equip?
Òbviament, tenim aquesta estabilitat que avui en dia en el món del futbol és molt complicat. Això et permet treballar amb molta més tranquil·litat, també amb molta exigència, però amb la tranquil·litat de saber que a final de mes vas a cobrar. Jo crec que això per a nosaltres és molt important.

Què t’ha semblat el Lleida?
Jo surto avui molt content d’aquí, perquè en aquest camp sempre pateixo molt. Aquest ha estat, dels tres anys, el que millor hem jugat i al final també hem empatat. Marxo amb la sensació que l’any passat i altres anteriors vaig patir molt més i avui tinc la sensació que teníem el partit encarrilat, que en la segona part hem tingut la possessió i ells estaven una mica groguis. Pensava que avui guanyaríem però res, no ha hagut manera. Aquest equip sempre té un gran treball al darrera, amb un gran entrenador com Emili que fa als equips molt forts en el cos a cos, en la disputa, en el sacrifici, en l’entrega… i la veritat és que no és fàcil. Aquest és un camp molt complicat. El que hem mostrat em fa sentir-me molt orgullós, insisteixo, independentment del resultat, que és una putada que a falta d’un minut t’empatin. A mi el que em val és el rendiment de l’equip, que és el que en el futur et dóna seguretat.

Tens por que aquest cop moral d’haver encaixat un gol en l’últim minut pugui afectar a l’equip en els dos propers partits de lliga d’aquesta setmana?
Si ens afecta millor que ens dediquem a jugar al mus. Insisteixo, per una banda està el resultat i per l’altra, el que hem demostrat sobre el terreny de joc, i això últim ho hem fet molt bé. No perfecte, perquè mai s’arriba a la perfecció, però per les alçades que estem hem fet les coses molt bé. Jo, insisteixo, em sento molt orgullós, així que el jugador el mateix.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS