Natxo González: «Estic encantat perquè el treball ens ha fet guanyar el partit i seguir creixent»

En la roda de premsa posterior al partit de copa del Rei contra l’Alcalá, el tècnic explicava que havia vist al seu equip molt superior durant la primera part i que, arran de l’empat, el rival s’havia tancat. Content pel passi a la tercera ronda, enguany esperava poder arribar una mica més enllà en aquesta competició.


Portàveu avantatge, però l’Alcalá, amb un menys, ha empatat just després del descans. Com has vist el partit?

Hi havia només una mínima diferència abans de començar la segona part, i en una acció puntual, han aconseguit igualar el partit. Ells han aconseguit empatar, i és el que passa en aquests casos, i amb un equip en inferioritat, s’ha crescut i s’ha ficat al darrera i llavors et falta aquesta facilitat per arribar a la porteria contrària, perquè ells ho tenien clar: estar replegadets i intentar sorprendre’ns en un contraatac. I a partir de llavors, a la pròrroga tornat a ser superiors.

Marxes enfadat per què, amb un menys, l’Alcalá ha empatat i heu hagut d’anar a la pròrroga?
Enfadat no! Guanyar aquí no és fàcil. En el primer temps podríem haver marxat amb una diferència que ens hauria permès encarrilar el partit, però en una acció aïllada ens han empatat i llavors, no és fàcil. Saps que tens superioritat numèrica, has de tractar de guanyar el partit perquè t’obliga. Aquí és on entra la precipitació davant un equip que està en inferioritat i que acaba d’empatar i que espera la seva ocasió esperant al darrera. Estic encantat perquè el treball està aquí i ens ha fet guanyar el partit i seguir creixent. Estem a l’inici de temporada i l’objectiu és seguir creixent.

Com has vist l’expulsió del jugador de l’Alcalá?
No ho sé, jo estava molt lluny. S’ha vist que hi havia una plantofada, però no sé si amb intenció. Prefereixo no parlar del tema arbitral.

Com has vist a l’Alcalá?
És un equip molt fort, que en segones jugades és molt poderós i ho sabíem. Sabíem que si aconseguíem contrarestar això tindríem les nostres opcions. Abans del descans nosaltres hem estat molt superiors i, amb l’empat,  s’han tancat i han intentat que nosaltres caiguéssim a la seva trampa i perdéssim l’equilibri. És un equip molt fort i un bloc que, si aconsegueix ser compacte, serà difícil de batre.

Què et semblaria veure’t les cares amb el Betis?
No m’importaria! Però ara és impossible, encara no pot ser. Cal passar una altra eliminatòria amb un altre segona B o un tercera. A més, nosaltres, si passem una eliminatòria més, ens asseguraria un equip de Champions o de UEFA, així que és complicat que ens toqui el Betis. Però si ens toca, encantat, eh? El nostre camp s’ompliria igual!

Faltava Miguélez però s’ha notat poc!
Som 21 a la plantilla. L’important és això, que avui no ha estat Miguélez però ha estat un altre company i nosaltres hem estat capaços de generar i de fer gols. Això és fonalmental.

Matamala, Manteca…tots nous els que han marcat!
Sí, per això estan! Per fer gols en els partits!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS